Розглянуто Влад Вінстан: «Некомпетентний»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данил Іванов!)

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
45
Реакції
73
Бали
21
Вік
26
Нікнейм адміністратора: Влад Вінстан.
Особистий нікнейм: Данил Іванов.

Суть скарги: Сьогодні, 23.03.2025 о 22:43:50 Доброго вечера! Адміністрація Прошу п.Влад Вінстан видати покарання згідно правилам серверу адміністрації саме людина порушила «Написав у репорт образа гравців" Прилетіло 3 Адміністратора та почали перегляд мойо-го репорта на образу гравців сталася така сутція: Мене ображала людина та я на репорт написав після того мене посилали та не тікі я людину обозвав пішли 1-1 та птічка лети на вихід після того мене замутили а людині не видали покарання прошу Адміністратора 01 п.Влада Вінстана покарати за неповагу гравців та не правльно втручання до рп ситуації для гравців не правильно видав мут мені та переглянути откат у Адміністратора п.Влада Вінстана людина я так поняв не знає статут адміністрації та правилам а що інтересно буде в же наступний від ноього в грі мені дуже сильно інтересує прошу йому видасти покарання та бесіду та порушення гравців людина напевно забула правила гри та статут людина некомпететність ставлення до гравців та до гри! «Некомпететний Адміністратор». Дякую за увагу та розуміння!

Прошу переглянути це рішення, оскільки його формулювання виглядає некоректним і може призвести до непорозумінь у майбутньому та як такого адміністратора могли поставити що він слідкував за порядком на сервері..

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд»
Дата походження: 23.03.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Зв'яжіться зі мною в діскорді
"anubis_tv" для більше детального розгляду ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі