Розглянуто Влад Вінстан//Некомпетентність// Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
Нікнейм адміністратора: Влад Вінстан
Особистий нікнейм: Дмитро Покровський
Суть скарги: я не знаю, що тут можна писати, якщо до цього я писав скаргу, навів 3 приклади дій в ситуації коли тебе вбивають в ЗЕЛЕНІЙ ЗОНІ, але це вже край, керуючись пунктом правил 6.1.1. та 6.2.1 внизу є виняток, при якому гравець проти якого порушується правило, має право забігти в інтер'єр для збереження майна без отримання покарання, але адміністратор видно знову таки керуючись своїм РОЗСУДОМ вирішує піти проти правил і видає мені warn за ухід в інтер'єр.
Тиць

Також скарга яка була написана раніше стосовно подібних ситуацій

Клац
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище.
Дата походження:30.07.25

Останнє редагування:

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
Також розгляд цієї скарги прошу залишити за ГА, в компетентності ЗГА по розгляду скарг я сумніваюся, також прошу адміністратора, а точніше модератора, який стоїть на посту, але не знає правил, особисто відшкодувати моральну компенсацію, а також прошу особистий нагляд за цією ж особою під час його вивчення правил серверу, у разі якщо особа, на яку покладено повноваження модератора не може вивчати правила, прошу піти по ЗВБ.

Влад Вінстан

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
505
Реакції
230
Бали
103
Вітаю, шановний гравцю!

Ви отримали покарання згідно з правилами UKRAINE GTA, пункт 6.22 "Ухід в інтер'єр" — заборонено тікати в інтер’єр під час поліцейської погоні, перестрілки або RP-ситуації.

Також хочу відповісти на ваше заперечення щодо винятку з правила 6.1.1. Пояснюю: ви перебували на території ГУНПУ, отже, могли відкривати вогонь без порушення правил, оскільки це — ваша територія (НПУ).

Крім того, ви брали участь у RP-ситуації, встановлюючи радар для фіксації порушень швидкісного режиму.
Також скрага буде перерозглянута

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА.​

Останнє редагування:

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
Вітаю, шановний гравцю!

Ви отримали покарання згідно з правилами UKRAINE GTA, пункт 6.22 "Ухід в інтер'єр" — заборонено тікати в інтер’єр під час поліцейської погоні, перестрілки або RP-ситуації.

Також хочу відповісти на ваше заперечення щодо винятку з правила 6.1.1. Пояснюю: ви перебували на території ГУНПУ, отже, могли відкривати вогонь без порушення правил, оскільки це — ваша територія (НПУ).

Крім того, ви брали участь у RP-ситуації, встановлюючи радар для фіксації порушень швидкісного режиму.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА.​
Відповідаю Вам: що передня парковка є територією ЗЕЛЕНОЇ ЗОНИ, відповідно до якої там заборонено, наносити будь-яку шкоду гравцям, перед цим у мене вже була моя скарга по якій за стрільбу у відповідь я отримав деморган, після чого вище вказана скарга де це питання потрібно було розібрати, але ЗГА це звернення проігнорував.

1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація.
Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію / громадян.

Останнє редагування:

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
Якщо взяти всі ці факти, та можливо почати думати, ви зрозумієте, що RP ситуації не може бути, оскільки від самого початку порушується правило сервера, причому грубе порушення, в мене є ще два фрапси де вони приїжджають сюди і починають ДМити, при розгляді можу додати відео сюди.

Мені вже реально важко пояснювати одне й те саме в своїх скаргах, я відмовляюсь вірити, що ви не розумієте ситуації.

Хоча ні, тільки що передивився я бачу ви взагалі халатно розглядаєте скарги.
клац
Половина гравців з фрапса не отримала покарання, або отримали покарання мінімальне, хоча порушували неодноразово, а також порушено більше 3-х правил серверу, ну навіть тут ви чомусь це не вказали і видали мінімальну санкцію, певно також на свій РОЗСУД.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі