Розглянуто Влад Вінстан // Оскарження + Передача майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Вінстан
  2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук
  3. Суть скарги: Стояв на зльоті, було 4 години до зльоту, я заняв козирне місце, але прийшов адмін вінстан, котрий ніяк не причетний до зльотів і не є слідкуючим, почав кікати всіх, і мене теж, ХОЧА Адміністратор не запитував ні в ГС, ні у чаті чи я тут, він одразу кинув на спавн, у мене таблички афк не було, а якщо й було, то не більше 30 секунд, як я дізнався чому саме він? Я написав репорт, запитав чому мене кікнули, Адміністратор Вінстан відповів "Бо ви стояли в АФК" якщо Адміністратор так зробив, значить у нього є на це докази, прошу переглянути та побачите що були порушення від Адміністратор, точний час в період з 11:53 - 11:57 десь так. ДРУГЕ питання котре не стосується Адміністратора Вінстана, не хочеться писати по 100 скарг, але обурення висловити хочеться, о 15:15 був зліт котеджу, десь о 14:00 прийшов гравець з високим айді (Єгор Хомс), але факт не у тому, факт у тому що гравець увімкнув пасивний режим, та пройшов повз всіх. Після цього я написав репорт, відповів Адміністратор Максим Клонекс, я йому розповів, але мені здається він проігнорив (це вже не вперше, тому підмічу що Адміністратори фармлять репорти) звичайно доказів немає, до зліту півтори години, сенсу фрапс вмикати не було, але у мене були скріншоти хто був на зліті і ВСІ можуть підтвердити факт що гравець скористався недоліком правил, навіть якщо доказів не хватає що гравці підтверджують, то є факт що коли гравець вимкнув пасивний режим він опинився у другій людині (саме всередині неї) і зловив котедж. Далі буквально у малі сроки цей котедж опиняється у гравця Сергій Будніченко [390], але у діскорд каналах гравця Єгор Хомс немає , і немає повідомлення про продажу ТУТ (тобто це підтверджує що це твінк) Прошу переглянути твінки і передачі майна.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Доказ що це Єгор Хомс
  5. Доказ що він був у людині
  6. Доказ про відсутність гравця Єгор Хомс на діскорд сервері UKRAINE GTA
  7. Повний скріншот екрану
  8. Доказ про майно Сергій Будніченко
  9. Доказ про те, що Єгор Хомс всередені у гравця і він багається
  10. Примітка: у мене є фрапс лише від 14:10 до 15:16 (раніше я не вмикав щоб не було виліта)
  11. Дата походження: 21.07.2025

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт:
Адміністратор зареспавнив вас через перебування в афк більше 30 секунд

Щодо ситуації на зльоті котеджу,
надану вами інформацію буде перевірено та в разі чого гравець отримає відповідне покарання

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі