- Реєстрування
- 18 Лип 2022
- Дописи
- 668
- Реакції
- 460
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Влад Вінстан
- Особистий нікнейм: Микола Шевчук
- Суть скарги: Стояв на зльоті, було 4 години до зльоту, я заняв козирне місце, але прийшов адмін вінстан, котрий ніяк не причетний до зльотів і не є слідкуючим, почав кікати всіх, і мене теж, ХОЧА Адміністратор не запитував ні в ГС, ні у чаті чи я тут, він одразу кинув на спавн, у мене таблички афк не було, а якщо й було, то не більше 30 секунд, як я дізнався чому саме він? Я написав репорт, запитав чому мене кікнули, Адміністратор Вінстан відповів "Бо ви стояли в АФК" якщо Адміністратор так зробив, значить у нього є на це докази, прошу переглянути та побачите що були порушення від Адміністратор, точний час в період з 11:53 - 11:57 десь так. ДРУГЕ питання котре не стосується Адміністратора Вінстана, не хочеться писати по 100 скарг, але обурення висловити хочеться, о 15:15 був зліт котеджу, десь о 14:00 прийшов гравець з високим айді (Єгор Хомс), але факт не у тому, факт у тому що гравець увімкнув пасивний режим, та пройшов повз всіх. Після цього я написав репорт, відповів Адміністратор Максим Клонекс, я йому розповів, але мені здається він проігнорив (це вже не вперше, тому підмічу що Адміністратори фармлять репорти) звичайно доказів немає, до зліту півтори години, сенсу фрапс вмикати не було, але у мене були скріншоти хто був на зліті і ВСІ можуть підтвердити факт що гравець скористався недоліком правил, навіть якщо доказів не хватає що гравці підтверджують, то є факт що коли гравець вимкнув пасивний режим він опинився у другій людині (саме всередині неї) і зловив котедж. Далі буквально у малі сроки цей котедж опиняється у гравця Сергій Будніченко [390], але у діскорд каналах гравця Єгор Хомс немає , і немає повідомлення про продажу ТУТ (тобто це підтверджує що це твінк) Прошу переглянути твінки і передачі майна.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Доказ що це Єгор Хомс - Доказ що він був у людині
- Доказ про відсутність гравця Єгор Хомс на діскорд сервері UKRAINE GTA
- Повний скріншот екрану
- Доказ про майно Сергій Будніченко
- Доказ про те, що Єгор Хомс всередені у гравця і він багається
- Примітка: у мене є фрапс лише від 14:10 до 15:16 (раніше я не вмикав щоб не було виліта)
- Дата походження: 21.07.2025