Кишо Мілано ✓
Король брекита
- Реєстрування
- 4 Гру 2022
- Дописи
- 42
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
- Нікнейм гравця: Влад Голденович, Влад Опанасенко
- Особистий нікнейм: Кишо Милано
- Суть скарги: Після цієї скарги скарга дані друзі Влада Опанасенка хочуть мені помститись за те що я на нього кинув скаргу, дані гравці масово кидають на мене скарги спочатку вони кидали "Скарги на гравців неоф.організацій" Не по формі потім коли дані гравці кинули більше 3-ох скарг на мене їм відхилили прошузамітити що це спам/флуд темами що є порушенням правил форуму
- 1. відмовлена скарга на неоф скарга
- 2. також відмовлена скарга не неоф видно як даний гравець хоче щоб мені видали варн а не деморган щоб я не міг бути в клані/фракції скарга
- 3. тепер гравці перейшли в інший розділ скарга на гравців без організацій скарга даному грацю відклонили скаргу але він не здається кидає дальше що є спамом/флудом тем
- 4. знов 3 скарга на мене також відхилена скарга
- 5. 4 скарга яку розглянули від Влада Опанасенко скарга видно даний гравець не знає правил форуму що заборонено флудити темами
- 6. Дальше Влад Голденович також поміняв розділ скарги и почав подавати на мене скаргу в розділі скарга на гравців без організацій
- 7. Видно як дані працівники НПУ стреляють по машині порш каен без причини в зз після чого я відкрив по ньому огонь як можу відкривати хто перший почав стріляти в зз як я в даном автомобіли був сам і не хто стріляв 1-ий по ним якщо так було хай кидають фрапс а вот сама і скарга скарга
- Хочу замітити що дані гравці дуже хочуть щоб мене забанили/видали варн/мутили іза тої скарги що сама перша
- прошу прийняти якісь міри як дані гравці не хочуть щоб я грав на сервері, а я хочу грати на своєм улюбленом сервері Східна Україна 03
- Докази (скріншот/відео): сверху
- Дата порушення: 19.09.2023