Розглянуто Влад Голденович, Влад Опанасенко / Слив гравця / Для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Мілано ✓

Король брекита
Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
7
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Влад Голденович, Влад Опанасенко
  2. Особистий нікнейм: Кишо Милано
  3. Суть скарги: Після цієї скарги скарга дані друзі Влада Опанасенка хочуть мені помститись за те що я на нього кинув скаргу, дані гравці масово кидають на мене скарги спочатку вони кидали "Скарги на гравців неоф.організацій" Не по формі потім коли дані гравці кинули більше 3-ох скарг на мене їм відхилили прошузамітити що це спам/флуд темами що є порушенням правил форуму
  4. 1. відмовлена скарга на неоф скарга
  5. 2. також відмовлена скарга не неоф видно як даний гравець хоче щоб мені видали варн а не деморган щоб я не міг бути в клані/фракції скарга
  6. 3. тепер гравці перейшли в інший розділ скарга на гравців без організацій скарга даному грацю відклонили скаргу але він не здається кидає дальше що є спамом/флудом тем
  7. 4. знов 3 скарга на мене також відхилена скарга
  8. 5. 4 скарга яку розглянули від Влада Опанасенко скарга видно даний гравець не знає правил форуму що заборонено флудити темами
  9. 6. Дальше Влад Голденович також поміняв розділ скарги и почав подавати на мене скаргу в розділі скарга на гравців без організацій
  10. 7. Видно як дані працівники НПУ стреляють по машині порш каен без причини в зз після чого я відкрив по ньому огонь як можу відкривати хто перший почав стріляти в зз як я в даном автомобіли був сам і не хто стріляв 1-ий по ним якщо так було хай кидають фрапс а вот сама і скарга скарга
  11. Хочу замітити що дані гравці дуже хочуть щоб мене забанили/видали варн/мутили іза тої скарги що сама перша
  12. прошу прийняти якісь міри як дані гравці не хочуть щоб я грав на сервері, а я хочу грати на своєм улюбленом сервері Східна Україна 03
  13. Докази (скріншот/відео): сверху
  14. Дата порушення: 19.09.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, на розгляді відповідь надам протягом 48-годин.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання видається за порушення правил проєкту, злива немає, щоб на вас не подавали скарги не порушуйте правила.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі