Розглянуто Влад Залізняк, Тетяна Делігіоз, Сергій Харрисон - уточнення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,247
Реакції
1,486
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Максим Герас
2. Нікнейм адміністратора: Влад Залізняк, Тетяна Делігіоз, Сергій Харрисон
3. Суть скарги: Звернувся в репорт із запитанням щодо вартості мед.карти, але отримав відповідь «дізнайтесь самостійно». Через це виникло певне нерозуміння, адже, наскільки мені відомо, обов’язком ІП є надання відповідей та допомоги гравцям у подібних питаннях. Це також стосується й адміністрації. На мою думку, якщо на запитання гравців відповідати лише «дізнайтесь самі», то сенс звернення до ІП значно втрачається. Адже гравці й звертаються за допомогою саме для того, щоб отримати необхідну інформацію або консультацію, а не шукати її самостійно. Мені не потрібно, щоб ви видавали якесь покарання адміністраторам. Хотів би лише отримати роз'яснення: чи є така відповідь, як «дізнайся самостійно», нормальною з боку ІП або адміністратора? Наскільки я розумію, їхній обов'язок полягає в тому, щоб допомагати гравцям і відповідати на їхні запитання. Тому хотілося б дізнатися вашу позицію щодо цієї ситуації.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тык
5. Дата порушення: 23.06.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
503
Реакції
225
Бали
103
Вітаю
Адміністрація надає допомогу гравцям у питаннях правил, ігрових механік та вирішенні проблемних ситуацій. Разом з тим, вони не зобов'язані володіти актуальною інформацією щодо вартості кожного предмета, послуги чи товару на сервері, оскільки така інформація може змінюватися в процесі гри. У подібних випадках гравцю може бути рекомендовано самостійно уточнити інформацію безпосередньо в організації, яка надає послугу, або у гравців, що з нею взаємодіють.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі