Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю Стас Уранов розглянувши вашу скаргу на працівника НПУ Влада Заремби ситуація не зрозуміла взагалі тому даю, Вам 12 годин , задля надання повного фрапсу (відео).
П.Адмыныстратор на жаль повного фрапса нема вже , Но скажу чесно вын росказав мыранду пысля оцього всьо, як я знаю це всеодно порушення Статуту так як вын не росказав мыранду до того як я це сказав
Вітаю Стас Уранов розглянувши вашу скаргу на працівника НПУ Влада Заремби ситуація не зрозуміла взагалі погодиться без повних доказів досить важко оцінити дії які відбувались, також по Конституції України існує призумція не винуватості так само і тут недостатньо доказів! на майбутнє як бачити початок конфлікту старайтесь фрапсити,щоб ми могли вам допомгти в такому випадку. Я бесіду проведу профілактичну із працівником , а також із їхнім керівництвом. ЗАЧИНЕНО!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.