Відмовлено Влад Золото | Міська рада Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вузя

Новий гравець
Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Ваш нікнейм: Вузя Версайд
Нікнейм гравця: Влад Золото

Дата порушення: 10/11/22
Опишіть ситуацію: Перебуваючи на посаді Начальника Охорони в Міській раді міста Дніпра,мене звільняють за `Порушення статуту/правил фракції'
На наступний день,пишу у спец рацію : Звільнили по такій то причині

У відповідь я отримую від Міської голови що мені все пояснили,хоча це зовсім не так....
Далі відповідає Зам міської голови,а саме Влад Золото,напридумувавши необ'єктивних рішень щодо мого звільнення.
Відповідь зама : `Дуже багато брав на себе,і не виконував свої правила і їздив куди хтів без дозволу.....` : - Перепрошую про які правила йдеться мова:? Тим паче що робоча зміна закінчена....І я у праві їздити туди куди мені заманеться,так як робоча зміна закінчена...

Конкретну відповіль від Влада я не отримав,доказів також,мабуть видумав собі щось...
1. НРп звільнення - суворе порушення РП процесу на посаді Замісника Міської ради.
2. Халатне вiдношення до посади,мабуть через те що йому наплювати на цю посаду,а також через статут його прізвища 'Золото`
3. Перейдемо до пані Ніки,покриває всі грішки свого замісника через те що боїться мабуть вилетіти з впливової сім'ї *Золото* на цьому сервері.
4. Потребую докази від Влада Золото,на процес Рп звільнення мене із Фракції,докази моїх порушень,якщо і було якесь порушення можна було б і обговорити це,або обійтись доганою,але повторюсь мабуть йому начхати на свою посаду.
Отож робимо висновок:
Замісник міської голови не виконує належних обов'язків грубо порушує Рп процес на сервері,не обгрунтувавши причини мого звільнення так як було б потрібно це зробити належним чином,ну і звільнення від фонаря,на видуманних ним порушень.
Скріншот/відео від свого обличчя: https://postimg.cc/gallery/Lf2QTxX
P.S Скріншоти з телефона в спец рації,якщо погано видно зв`яжіться зі мною в телеграм @oneimpulse

Вузя

Новий гравець
Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
69
Реакції
20
Бали
21
Адреса
[email protected]

Після співбесіди з лідером, вона мені надала докази вашого порушення

Розглянувши вашу скаргу

Я не зможу вас відновити вас у фракцію.

Відхилено!.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі