Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоВлад Кашлякк Пограбування без Айсі причини та без відігровок.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Murr-Family
5. Суть скарги: Порушення правил викрадення.
Переліч:
4.6. На викрадачах має бути присутня маска. - Юра Фролов id 158454 "БЕЗ МАСКИ"
4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. - Був на правому березі Києва де їздить багато автівок.
4.23. Викрадення представників кримінальних структур. - Я у кланіMurr-Family.
4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. - Чекав на евакуатор для ремонту бмв що горить перед мною.
3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину. - Приїхали , вийшли з авто та закували у кайдани . Причини обшукувати мене я не бачу.
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець [158454] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; +3.3. Усі нападники мають бути в масках; - /jail 110 Гравець [113238] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; - /jail 60
Гравець [189679] отримає покарання за Порушення правил проведення пограбувань 3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; - /jail 60
Гравець [192362] отримав покарання за данні порушення в данній скарзі Розглянуто
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.