Розглянуто Влад Коломієть/Обман (помилково скинув) на велику суму 10159830 грн. , обіцяв повернути мені

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Влад Коломієть ID 117578

2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер

3. Клан порушника:

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CHERKASSY

5. Суть скарги: Обман (полилково скинув) на велику суму 10159830 грн. , обіцяв повернути мені

6. Докази (скріншот/відео):
wmplayer 2024-01-01 12-40-02-86.png

7. Дата порушення:02.01.2024

Прошу Вас перевірити мої дії за годиною 11:00 по 11:09 за датою 01.01.2024. Так саме ви можете переглянути які виконувались дії Владиславом Коломієць в цей час який я зазначив.

На знімку екрану видно, що Владислав Коломієць обіцяв повернути кошти - це вже є доказ де гравець зізнається, що я переводив кошти та обіцяв повернути.

На відео фіксації видно, що гравець Владислав Коломієть постійно крутився біля мене тут. Він пропонує купити мені, що в нього купую ялинки (показано на відео фіксації який в мене був бюджет по карті тут). Але в мене немає іменна того моменту коли я купляв останній раз бо в мене закінчилася пам'ять на ПК. Лише є знімок екрану коли він обіцяв повернути кошти та відео фіксація після того.

Купляв ялинки Влада Коломієть довжин був йому скинути на карту 1015983 грн., а скинув помилково. На знімку екрану все видно , що Владислав Коломієть #11757 8 обіцяє повернути гроші 10159830 грн. Ви можете перевірити, що я перекидав гроші на карту 5375 4141 4114 3038. Я викликав адміністратора просив щоби Влад Коломієть повернув кошти мені. Після розмови з адміністратором Ярославом Авраменком гравець Влад Коломієть відмовився повертати мені кошти.

Розмова з адміністратором - тут

Адміністратор Ярослав Авраменко говорив, що адміністрація може перевірити по карті 5375 4141 4114 3038 чи дійсно я передавав гроші Владиславу Коломієть.

Прошу шановна адміністрація Вас перевірити все та повернути мої кошти. Я знаю, що це не легка робота але в мене є віра у вас. Допоможіть будь-ласка, доказів більше не має.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Нету полной ситуации( фиксации ) + твоя ошибка у игрока должны остаться деньги которые ты скинул

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Я розумію, що помилився але я надав інформацію за якою можна визначити:
1. Знімок екрану вже підтверджує, що я дійсно помилково скинув гравцеві Владу Коломієць. Він зізнався, що я перекинув гроші та обіцяє мені повернути;
2. Я зазначив дату та час (01.01.2024, 11:00 -11:09 ) це все можна переглянути адміністрація сервера. Це маленький період часу. Адміністрація може все це перевірити якщо є бажання;
3. Адміністрація якось перевіряє гравців на чити так само можна перевірити мою ситуацію лише потрібно переглянути 9 хвилин які дії виконувались мною;
4. Я розумію, що це не легко зробити, але зрозумійте мене якби я грав з читати я б нікуди не рипався сидів тихо собі. Я ті кошти заробляв місяць чемним способом. В мене не має ніякого бізнесу це не легко їх заробити;
5. Всі ми люди у нас є помилки, але я надав інформацію за якою все можна переглянути.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Я розумію, що помилився але я надав інформацію за якою можна визначити:
1. Знімок екрану вже підтверджує, що я дійсно помилково скинув гравцеві Владу Коломієць. Він зізнався, що я перекинув гроші та обіцяє мені повернути;
2. Я зазначив дату та час (01.01.2024, 11:00 -11:09 ) це все можна переглянути адміністрація сервера. Це маленький період часу. Адміністрація може все це перевірити якщо є бажання;
3. Адміністрація якось перевіряє гравців на чити так само можна перевірити мою ситуацію лише потрібно переглянути 9 хвилин які дії виконувались мною;
4. Я розумію, що це не легко зробити, але зрозумійте мене якби я грав з читати я б нікуди не рипався сидів тихо собі. Я ті кошти заробляв місяць чемним способом. В мене не має ніякого бізнесу це не легко їх заробити;
5. Всі ми люди у нас є помилки, але я надав інформацію за якою все можна переглянути.
На скриншоте не написано сколько он вам должен вернуть, вдруг это не полная сумма а всего 1 грн. Нету полной сделки без этого вам ничего не вернут.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
По перше мене цікавить хто ти такий, а не ти случайно Влад Коломієць, що ти мені пише у відповідь.
По друге пропоную тобі повернути мої кошти. Поки не пізно.
По третє адміністрація має доступ до всієї інформації. Вони можуть перевірити дії які я виконував де я зазначив час та дату. Так само адміністрація може перевірити по банківській карті, що я дійсно тобі перевидав кошти це все перевіряється дуже легко.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
По перше мене цікавить хто ти такий, а не ти случайно Влад Коломієць, що ти мені пише у відповідь.
По друге пропоную тобі повернути мої кошти. Поки не пізно.
По третє адміністрація має доступ до всієї інформації. Вони можуть перевірити дії які я виконував де я зазначив час та дату. Так само адміністрація може перевірити по банківській карті, шо дійсно я подавав корти тобі.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Дивись бог все бачить щоб потім тобі не довелося плакати в житті. Як кажуть ти робиш людям зло воно до тебе теж вертається.

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Життя таке сьогодні ти думаєш, що розумний, а потім буде все на оборот.

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Дивись бог все бачить щоб потім тобі не довелося плакати в житті. Як кажуть ти робиш людям зло воно до тебе теж вертається.
Кинь свои соц сети, что бы связался с тобой решим вопрос, либо кинь приглашение в дискорд arestant8888

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Еще раз повторяю, даю тебе возможность со мной связаться и решить вопрос, жду приглашение в дискорд arestant8888, долго ждать не буду. Ты вроде мужик взрослый хочешь написать умную фразу, но грамматика проскакивает)) Перечитывай текст после его сочинения)

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Дивись я в тебе по нормально попросив повернути кошти ти пообіцяв повернути кошти. Адміністратор тебе теж просив повернути кошти, що ти відповів адміністратору я відмовляюся повертати кошти.
Якщо ти дійсно повернеш мені кошти я зв'яжуся з тобою.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Дивись я скинув тобі запрошення в діскорді мій нік dmytro_1996. Чекаю тебе в діскорді. В тебе є час поки це далеко не пішов.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Шавновна адміністрація Владислав Коломієць не хоче добровільно вирішувати ситуацію. Ви можете глянути по перепису з ним на знімку екрану:
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

Шановна адміністрація прошу Вас звернути увагу знімок екрану, наша з ним переписка я намагався вирішити все добровільним шляхом як ви бачите, що гравець Владислав Коломієць не хоче вирішувати ситуацію. Він визнає свою вину, але не хоче вирішувати її. По переписці Владислав Коломієць впевнений в собі, що він покарання не отримає.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Я надав Владиславу Коломієць свою банківську карту. Но як вибачте, що він не йде на контакт.

Прошу Вас перевірити мої дії за годиною 11:00 по 11:09 за датою 01.01.2024. Так саме ви можете переглянути які виконувались дії Владиславом Коломієць в цей час який я зазначив.

Ви можете перевірити, що я дійсно йому передавав кошти по банківській карті 5375 4141 4114 3038 на яку я перекидав кошти.

Це все можна перевірити я гадаю, що вже дійсно достатньо доказів. Владислав Коломієць визнає свою вину але не йде на контакт.

Тим більше я надав вам дату злочину та час. Це вже дуже просто зробити.

Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
40
Реакції
17
Бали
11
Вік
27
Дмитрий честно детский садик и не больше, в вашем переводе не виноват было все сделано добровольно, полной фиксации сделки нету смотреть данные нету смысла, администрация в таких случаях не имеет права трогать мой игровой баланс, перестаньте заниматься глупостями и наберите мне.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
Прошу Вас заблокували гравця IP адресу, щоби він більше не грав на цьому проекті ukraine gta. Як ви бачите він плювати хотів.

Володя Карпович

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
Дмитро Джокер, всім адмінам по барабану буде на твою жалобу, не вийобуйся

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі