Відмовлено Влад Кєлліні / Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарк Вейн

Козак
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
6
Реакції
21
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Дарк Ангелок
  3. Суть скарги: Блат ( Даний адміністратор, розглянув скаргу мого друга Матео Коваленко, і видав покарання всім порушникам і закрив скаргу. Після цього, на відео видно як гравець Валік Янко викливає цього адміна в діскорд, цитую: "Влад, можеш зайти будь ласка в західне спілкування, на що даний адміністратор відповідає "ща". Через пару хвилин даний адміністратор видає покарання після того, як вже розглянув цю скаргу, цитую: "Додатково: Гравець Дарк Ангелок отримає покарання за Багоюз - /warn або /pban 1-10". (Скріни де вони сидять в діскорді на цей момент залиті на imgmur, та відео де він каже "Влад можеш зайти будь ласка в західне спілкування, і де цей адміністратор згоджується також залите на ютуб)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    +
  5. Дата походження: 25.05.2024

p.s. ( чи має право адміністратор, слухати інших гравців, як правильно видавати покарання? чи все таки він сам повинен знати всі правила і ретельно переглядати скарги )

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,075
Реакції
1,023
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши відео фіксацію зі сторони гравця Валік Янко виніс новий вердикт, т.я на відео фіксації гравця Матео Коваленко не зрозуміло чи є багоюз.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши відео фіксацію зі сторони гравця Валік Янко виніс новий вердикт, т.я на відео фіксації гравця Матео Коваленко не зрозуміло чи є багоюз.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА.
Я перепрошую, шановний адміністратор, а те що Валік Янко вам там показував, то де є можна подивитись? чи наразі адміністрації вже не обов'язково переглядати скарги через форум.

TroySquad

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно.
Із-за великої кількості адміністрація може упустити моменти під час розгляду скарги тому тут було надано інформацію і тому видали покарання дорозглянувши скаргу.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі