Відмовлено Влад Кєлліні / Неправильно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Неправильно видане покарання, а саме: ( даний адміністратор видав покарання за PG, хотя ситуація була 2 на 2, якщо звернути увагу на поліцію, яка стоїть і захищає мене від загрози ( офтопом кажучи, якби я вийшов і почав тулитись з цими людьми, то це рахувалась би як ситуація 2 на 2, а не PG)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    +
  5. Дата походження: 25.05.2024

p.s. ( на рахунок NonRP Drive, а справді порушив, але на рахунок покарання за PG, я максимально не згоден )

TroySquad

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Неправильно видане покарання, а саме: ( даний адміністратор видав покарання за PG, хотя ситуація була 2 на 2, якщо звернути увагу на поліцію, яка стоїть і захищає мене від загрози ( офтопом кажучи, якби я вийшов і почав тулитись з цими людьми, то це рахувалась би як ситуація 2 на 2, а не PG)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    +
  5. Дата походження: 25.05.2024

p.s. ( на рахунок NonRP Drive, а справді порушив, але на рахунок покарання за PG, я максимально не згоден )

TroySquad
Перепрошую, шановна адміністрація, я переплутав посилання на imgmur? тому тут кидаю вірне посилання:

TroySquad

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,112
Реакції
1,028
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ви не повинні були виходити з авто та почати стріляти, потрібно вийти з авто так як на вас націлили зброю.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
Вітаю, шановний гравець!
Ви не повинні були виходити з авто та почати стріляти, потрібно вийти з авто так як на вас націлили зброю.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА.
Шановний адміністратор, прошу підмітити, що мене з машини випхали, і ніякого супроти я не створював, і це не можна рахувати за PG
|

Troy
Squad

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно.
Так як під час того як на вас направили дуло автомату ви продовжували рух на авто.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі