Відмовлено Влад Кєлліні / Неправильно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Неправильно видане покарання, а саме: ( даний адміністратор видав покарання за PG, хотя ситуація була 6 в 3, в такій ситуації, гравці Валік Янко, Олександра Янко та Дмитро Ухилянт, ні в якому разі не мали права виходити і стрілятись 6 в 3, і те що вони мене вбили, не звільняє їх від відповідальності, і по РП, я не знаю те, що вони там десь стріляють по мені на стройці чи будь де, тому що їх ніде не було видно, і я як гравець вирішив пройтись по дорозі, і мене вбивають, звідки мені знати, що по мені будуть стріляти, ( те що я говорю зі своїми друзями в діскорді, не вважається як РП рація чи щось типу того)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    +
  5. Дата походження: 25.05.2024

TroySquad

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Неправильно видане покарання, а саме: ( даний адміністратор видав покарання за PG, хотя ситуація була 6 в 3, в такій ситуації, гравці Валік Янко, Олександра Янко та Дмитро Ухилянт, ні в якому разі не мали права виходити і стрілятись 6 в 3, і те що вони мене вбили, не звільняє їх від відповідальності, і по РП, я не знаю те, що вони там десь стріляють по мені на стройці чи будь де, тому що їх ніде не було видно, і я як гравець вирішив пройтись по дорозі, і мене вбивають, звідки мені знати, що по мені будуть стріляти, ( те що я говорю зі своїми друзями в діскорді, не вважається як РП рація чи щось типу того)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    +
  5. Дата походження: 25.05.2024

TroySquad
Шановна адміністрація, забув нагадати, що тут по правилам проекту, покарання повинні отримувати Валік Янко, Олександра Янко та Дмитро Ухилянт за PG

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно, так як з вашої сторони були порушення.
Коли по вам відкрили вогонь ви сховались та через декілька секунд вийшли з укриття.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі