Відмовлено Влад Кєлліні та Соня Кєлліні / Видали покарання без доказів, видали покарання невірно та втрутились у РП процес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матео Хард

Живучій всіх живучіх
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
110
Реакції
95
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні та Соня Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Видали покарання без надання доказів та без присутності доказів ( Стрільби в повітря в ЗЗ не було, вот докази (з кланом YankoTeam у нас війна, а Влад Кєлліні і Соня Кєлліні "кришують дану контору"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1)
    - Момент з Владом Кєлліні (таймкод з відкидуванням: 2:15, а таймкод стрільби в повітря не можу надати, тому що ніякої стрільби в повітря не було. (для вашої ж впевненості прошу переглянути повну версії, щоб в цьому впевнитись)
    2)
    - Момент де Соня Кєлліні втручається в РП процес ( тобто втручається у війну кланів ) (таймкод з відкидуванням 2:23, таймкод з втручанням у РП і навіть "заступанням за гравців", а саме "могли б не чіпати", "для чого ви мішаєте ГРМ зняти" і так далі, 5:50)

5. Дата походження: 26.05.2024

p.s. ( наскільки я знаю, адміністрація, це НонРП гравці, і права втручатись у РП процес у них немає, а те що ми там когось затулили, коли вони там щось знімали, це не наші проблеми, тому що у нас з ними війна )

TroySquad

Соня Кєлліні

ЗГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
1,782
Реакції
566
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні та Соня Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Матео Коваленко
  3. Суть скарги: Видали покарання без надання доказів та без присутності доказів ( Стрільби в повітря в ЗЗ не було, вот докази (з кланом YankoTeam у нас війна, а Влад Кєлліні і Соня Кєлліні "кришують дану контору"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1)
    - Момент з Владом Кєлліні (таймкод з відкидуванням: 2:15, а таймкод стрільби в повітря не можу надати, тому що ніякої стрільби в повітря не було. (для вашої ж впевненості прошу переглянути повну версії, щоб в цьому впевнитись)
    2)
    - Момент де Соня Кєлліні втручається в РП процес ( тобто втручається у війну кланів ) (таймкод з відкидуванням 2:23, таймкод з втручанням у РП і навіть "заступанням за гравців", а саме "могли б не чіпати", "для чого ви мішаєте ГРМ зняти" і так далі, 5:50)

5. Дата походження: 26.05.2024

p.s. ( наскільки я знаю, адміністрація, це НонРП гравці, і права втручатись у РП процес у них немає, а те що ми там когось затулили, коли вони там щось знімали, це не наші проблеми, тому що у нас з ними війна )

TroySquad
ВІТАЮ!
в сенсі кришують дану контору?
Я тепнулась попросила у вас не заважати їм це ж зрозуміло що ви це робили спеціально щоб клан не відзняв грмп та не зняв догану.
У вас попросили адекватно.Вашого гравця відкинули суто по правилам проекту.

Очікуйте ГА ЗГА.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На першому відео доказі - покарання видано коректно.
На другому - порушень не виявлено.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі