Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоВлад Кєлліні та Соня Кєлліні / Видали покарання без доказів, видали покарання невірно та втрутились у РП процес
Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні та Соня Кєлліні
Особистий нікнейм: Матео Коваленко
Суть скарги: Видали покарання без надання доказів та без присутності доказів ( Стрільби в повітря в ЗЗ не було, вот докази (з кланом YankoTeam у нас війна, а Влад Кєлліні і Соня Кєлліні "кришують дану контору"
- Момент з Владом Кєлліні (таймкод з відкидуванням: 2:15, а таймкод стрільби в повітря не можу надати, тому що ніякої стрільби в повітря не було. (для вашої ж впевненості прошу переглянути повну версії, щоб в цьому впевнитись)
2)
- Момент де Соня Кєлліні втручається в РП процес ( тобто втручається у війну кланів ) (таймкод з відкидуванням 2:23, таймкод з втручанням у РП і навіть "заступанням за гравців", а саме "могли б не чіпати", "для чого ви мішаєте ГРМ зняти" і так далі, 5:50)
Дата походження: 26.05.2024
p.s. ( наскільки я знаю, адміністрація, це НонРП гравці, і права втручатись у РП процес у них немає, а те що ми там когось затулили, коли вони там щось знімали, це не наші проблеми, тому що у нас з ними війна )
Нікнейм адміністратора: Влад Кєлліні та Соня Кєлліні
Особистий нікнейм: Матео Коваленко
Суть скарги: Видали покарання без надання доказів та без присутності доказів ( Стрільби в повітря в ЗЗ не було, вот докази (з кланом YankoTeam у нас війна, а Влад Кєлліні і Соня Кєлліні "кришують дану контору"
- Момент з Владом Кєлліні (таймкод з відкидуванням: 2:15, а таймкод стрільби в повітря не можу надати, тому що ніякої стрільби в повітря не було. (для вашої ж впевненості прошу переглянути повну версії, щоб в цьому впевнитись)
2)
- Момент де Соня Кєлліні втручається в РП процес ( тобто втручається у війну кланів ) (таймкод з відкидуванням 2:23, таймкод з втручанням у РП і навіть "заступанням за гравців", а саме "могли б не чіпати", "для чого ви мішаєте ГРМ зняти" і так далі, 5:50)
Дата походження: 26.05.2024
p.s. ( наскільки я знаю, адміністрація, це НонРП гравці, і права втручатись у РП процес у них немає, а те що ми там когось затулили, коли вони там щось знімали, це не наші проблеми, тому що у нас з ними війна )
ВІТАЮ!
в сенсі кришують дану контору?
Я тепнулась попросила у вас не заважати їм це ж зрозуміло що ви це робили спеціально щоб клан не відзняв грмп та не зняв догану.
У вас попросили адекватно.Вашого гравця відкинули суто по правилам проекту.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.