Відмовлено Влад Набанов, (110064), (133487), Вадим Ільчук// ДМ, ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Влад Набанов, (110064), (133487), Вадим Ільчук
  2. Особистий нікнейм: Роман Мигулько
  3. Суть скарги: Їздили за нами нон рп (підрізали, таранили) перекрили дорогу (не на службовуму ТЗ, це видно по синім фарам) взагалі не зрозуміло, чи можуть СБУ і НПУ кататись просто так, я врізався в них, і вони почали стріляти без причини. ТАЙМ КОД: 26:19 .Ще дб, ТАЙМ КОД: 24:00 ДБ
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 28.07.23
    ЗАРАННЯ ВИБАЧАЮСЬ ЗА ЯКІСТЬ ВІДЕО

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Бажаю здоров'я!
Я є полковник НПУ м. Харків
Хотілося б трішки прояснити вам ситуацію!
1. У нас в НПУ м. Харків є спецпідрозділ, під назвою "КОРД". Людям, які перебувають в КОРД-і дозволено під час робочої зміни патрулювати, виїзджати на спецоперації на Своєму Транспортному Засобі (СТЗ) за умови, якщо автівка має чорний колір, 100% танування та якщо автівка без вінилів.
2. Також з початку відкривався вогонь лише по колесам вашої автівки ( по правилам серверу ми маємо право так робити, якщо вогонь відкриваєтся поза межами міста!), вогонь був відкритий для повного зупинення автівки!
Після того, як колеса були пробиті ви відкрили вогонь по держ-працівникам, на що в свою чаргу получили швидке реагування зі сторони НПУ та СБУ!
3. ДБ не було! так як вас не давили, якщо те, що вас підрізали на автівці це ДБ то у вас такі дії також присутні, як DB, NoNRP drive!
Оскільки автівки спец підрозділу броньовані, та царапина, яку ви зазначили о 26:19 не є критичною, для броньованої автівки!

У мене наступне питання:
Як ви залишилися цілі після кадрів по наступним тайм-кодам:

24:00
25:58

Також попрошу придивитися к кадрам по наступному тайм коду:
26:36
З повагою! Полковник НПУ м. Харків Влад Набанов

Останнє редагування:

Роман Мигулько

Активний
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
104
Реакції
18
Бали
31
Бажаю здоров'я!
Я є полковник НПУ м. Харків
Хотілося б трішки прояснити вам ситуацію!
1. У нас в НПУ м. Харків є спецпідрозділ, під назвою "КОРД". Людям, які перебувають в КОРД-і дозволено під час робочої зміни патрулювати, виїзджати на спецоперації на Своєму Транспортному Засобі (СТЗ) за умови, якщо автівка має чорний колір, 100% танування та якщо автівка без вінилів.
2. Також з початку відкривався вогонь лише по колесам вашої автівки ( по правилам серверу ми маємо право так робити, якщо вогонь відкриваєтся поза межами міста!), вогонь був відкритий для повного зупинення автівки!
Після того, як колеса були пробиті ви відкрили вогонь по держ-працівникам, на що в свою чаргу получили швидке реагування зі сторони НПУ та СБУ!
3. ДБ не було! так як вас не давили, якщо те, що вас підрізали на автівці це ДБ то у вас такі дії також присутні, як DB, NoNRP drive!
Оскільки автівки спец підрозділу броньовані, та царапина, яку ви зазначили о 26:19 не є критичною, для броньованої автівки!

У мене наступне питання:
Як ви залишилися цілі після кадрів по наступним тайм-кодам:

24:00
25:58

Також попрошу придивитися к кадрам по наступному тайм коду:
26:36
З повагою! Полковник НПУ м. Харків Влад Набанов
Да якою б критичною та подряпина не була, ви перекрили дорогу на пвто без опізнавлаьних знаків (да хоть служебне хоть не, буде хтось їхати і так само в'ї****я в вас як і я) після чого ви відкрили вогонь не по колесам, а людям всередині, адже на фрапсі видно стрільбу не по колесам, а по людям. Ще у мене є питання, чому ч, який не стріляв по вам помер від Вадима Ільчука?

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Да якою б критичною та подряпина не була, ви перекрили дорогу на пвто без опізнавлаьних знаків (да хоть служебне хоть не, буде хтось їхати і так само в'ї****я в вас як і я) після чого ви відкрили вогонь не по колесам, а людям всередині, адже на фрапсі видно стрільбу не по колесам, а по людям. Ще у мене є питання, чому ч, який не стріляв по вам помер від Вадима Ільчука?
Я все сказав!
Чекаємо, вердикту Адміністрації...

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,695
Реакції
1,300
Бали
253
Вітаю, на розгляді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі