Відмовлено Влад Небесний(id:77190) / Обман гравців на ігрові кошти

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

loosiano

Козак
Реєстрування
26 Лют 2024
Дописи
17
Реакції
14
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Влад Небесний(id:77190)
2. Особистий нікнейм: Діма Лусіанович(id:175917)
3. Клан порушника: Guerilla
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Так, FreeSellers
5. Суть скарги: Гравець Влад Небесний обманув мене на 200к ігрової валюти. Мав мені продати предмет(Старий кузов) за 200к, показав в трейді що він у нього є. Скинув карту щоб я перевів кошти. Кошти я перевів на карту яку він написав. Далі він Кузов не віддав, а втік з Ринку. Для мене 200к це невелика втрата, це я переживу. Я на ринку торгую майже кожний день, багато хто мене знає. Ніколи нікого не обманював, не кидав. Але щоб хтось таке робив... навіть не міг собі подумати. Тож прошу забанити даного гравця, щоб він не мав доступ у цю чудову гру, та більше не мав змоги когось ще обманювати. Оскільки, навідміну від мене, для когось ці 200к можуть бути останіми грошима, і у ймовірного нового обманутого гравця після такого обману взагалі втратится інтерес до гри - а це тільки великий мінус для проєкта вцілому. Також у чаті вже читав що є ще один обманутий гравець, здається нік Діма Скрудж. Прошу покарати Влад Небесний по максимуму.
6. Докази (скріншот/відео): так як я привик чесно вести торгівлю, з доказів маю тільки фото з телефону, коли номер карти фіксував (те що я кажу правду, можете перевірити по логам гри).
7. Дата порушення: 26.04.2024р. приблизно об 10:20 - 10:25

Вкладення

• photo_2024-04-26_11-17-56.jpg
    photo_2024-04-26_11-17-56.jpg
    567 Кб · Перегляди: 80

Аліна Міленинко

Вільна та щаслива
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
236
Реакції
120
Бали
48
Вітаю Шановний гравець!
Недостатньо доказів!
Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі