Схвалено Влад Невідомий / Bad СOP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Невідомий1

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Повне ім'я Владислав Невідомий
Проживаю в області 18 років
Звання Підполковник
Підрозділ ДКВС Начальник ПШР
Статура
Міцна, важка статура.

Ранні роки та Кар'єра​

Я почав свою кар'єру в системі ДКВС (раніше – пенітенціарна система) одразу після армії. Я не мав ідеалів; Я бачив у в'язниці систему контролю і прибутку.

Я швидко піднявся кар'єрними сходами, не завдяки відмінній роботі, а завдяки жорсткості та хитрощам. Моє коронним прийомом є неформальне "досягнення миру" з впливовими "смотрящими" чи "авторитетами" зони. Я зрозумів, що набагато вигідніше співпрацювати з криміналом та отримувати частку, ніж боротися з ним.

Точка Неповернення та Мотивація​

Для мене не було однієї "точки неповернення" — був поступовий, прагматичний занепад моралі.Моє оточення, що складалося з тих самих корумпованих офіцерів, лише зміцнило моє переконання: влада в системі ДКВС абсолютна, а закон тут не діє.

Мій кабінет, а не суд, є центром реальної влади у моєму місті. Я контролюю те, хто потрапляє до карцеру, хто отримує посилки, хто має доступ до телефону, і хто може "домовитися" про кращі умови.

• Мотивація: Гроші, Влада та Безкарність. Моя справжня мета – керувати тіньовою економікою в'язниці (наркотики, мобільні телефони, контрабанда, "перегони" грошей на волю), забезпечуючи собі і своїм покровителям за межами зони стабільний дохід.

Поведінка та Методи​

Я — це не просто хабарник, я господар в'язниці. Я також маю ідеальні манери для спілкування з начальством з Києва, але перетворююсь на тирана, щойно двері мого кабінету зачиняються.
    • Режим і Контроль: Я використовую режимні правила як зброю. Чесний ув'язнений може потрапити до ШІЗО (штрафний ізолятор) за надуманим приводом, тоді як його "господарські" арештанти отримують привілеї.
    • Співробітники: Я тримаю своїх підлеглих у постійному страху. Вони або повністю корумповані, або настільки бояться мого впливу, що мовчать. Будь-яка спроба чесного офіцера викрити його карається переведенням до найгіршої "дірки" чи підставою.
    • Торгівля:Мій дохід походить від:
      • "Такси" за мовчання або кращі умови для VIP-ув'язнених.
      • Контрабанди (дозволяє постачання заборонених предметів за фіксовану плату).
      • Примусової праці (використання праці засуджених для особистого збагачення або на користь партнерів "на волі").

Слабкі Місця​

Головне моє слабке місце — це моя репутація перед зовнішніми кримінальними "партнерами", які можуть мене усунути, якщо я стану занадто жадібним або приверне занадто багато уваги.

Я прагну вийти на пенсію з чистою репутацією, без жодної плями у службовій картці, щоб насолоджуватися накраденим.

• На теперешній час я ідеальний бюрократдля вищого керівництва:

Бездоганна Звітність: Всі папери, звіти та показники щодо виконання антикорупційних програм та гуманізації виглядають ідеально. Я вимагаю від підлеглих суворого дотримання форми, знаючи, що зміст ніхто перевіряти не буде.

Цифрова Імітація: Я активно впроваджую системи відеоспостереження та електронного обліку. Проте критичні ділянки (наприклад, зона прийому передач чи певні корпуси) завжди мають "технічні проблеми", а архіви з "незручними" записами швидко "перезаписуються".

"Відкритість" для ЗМІ: Я з радістю приймаю показові інспекції або організовує контрольовані зйомки для місцевих медіа, демонструючи "нові" чи "відремонтовані" камери, які насправді є "вітриною" в'язниці.

Я використовую внутрішні розслідування і догани (за найменші прорахунки у формі чи документації), щоб тримати чесних, але слабких, підлеглих у постійному страху. Я можу легко сфабрикувати проти них справу про "перевищення повноважень", якщо вони заважають схемам.

Використання СБУ/Прокуратури: Мої зв'язки дозволяють мені використовувати державні органи як інструмент. Якщо проти мене починають розслідування, я швидко перевожу увагу на своїх підлеглих або організовую зустрічне анонімне розслідування проти самого викривача, звинувачуючи його у саботажі чи некомпетентності.

• Тут немає виправлення. Тут є тільки покарання. А я вирішую, яким воно буде... і скільки воно коштує

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу біографію, виношу наступний вердикт: Схвалено.

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі