Розглянуто Влад Опанасенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джахі Енджоєр

Душний чєл
Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
13
Вік
25
Нікнейм адміністратора: Влад Опанасенко
Особистий нікнейм: Ілля Токсіков
Суть скарги: потребую повторної компетентної перевірки скарги. Дуже цікаво дізнатися, чим керувався даний адмін при перевірці? "На всіх відео немає повної ситуації, надайте повний фрапс", - тобто, наприклад, ярий ДМ в зз, навпроти лікарні, має якусь обгрунтовану IC підставу??)) Навіть, якщо вона є, то нехай спростовує це обвинувачена, і я не зобов'язаний це за неї робити. Це не більше, аніж revenge kill - навмисне переслідування і вбивство одного й того ж персонажа. Я мовчу, що даний гравець не відіграє якусь нестандартну роль персонажа, щоб вчиняти таке публічне вбивство та не має відповідну схвалену біографію на форумі. Складається відчуття, що обвинувачена таємно змовилася саме з Владом Опанасенко, щоб той висмоктав такі сумнівні підстави для відмови скарги, які неможливо пояснити. Мабуть, перевіряючий скарги не ознайомлений, що він має робити ухил на наявних фактах, а не здогадках. І звідки йому знати, що я маю повний фрапс ситуації?? Він не думає, що я міг починати фрапсити саме з моментів, коли на мене вже почали посягати??
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Джозефіна-Джексон.167193/
Дата походження: 13.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю
Адміністратор надав відповідь вище.
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі