Відмовлено Влад Уайт Некомпетентный администратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Максим Вишневський
  3. Суть скарги: Не згоден з покарання даний адміністратор видали мені WARN без причини про причини дм зз на відео ясно видно ну хто начал перший тулити по мені прийшло урон в правилах написано я вам правила нижче залишив
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вот карта зеленої зони Правила зеленої зони ДMZZ .
    Заборонено вбивати або наносити шкоду гравцям в зеленій зоні, обов'язково ознайомтесь з мапою зелених зон, наприклад СБУ затримали вашого сокланівця та везуть у відділок, ви можете спробувати відбити його по дорозі, але коли співробітники вже знаходяться біля будівлі СБУ вам заборонено вбивати їх !
    Примітка: Якщо по вам відкрили вогонь/почали бити в Зеленій Зоні, Ви маєте право давати відсіч.
    Примітка: Дозволено вбивати та грабувати інкасаторів в Зелених Зонах не вбиваючи мирних гравців.
  5. 1-04-24
  6. Тайм коди по фрапсу від СБУ которые залив на мене жалобу Відкрила вогонь дівчина в чорному 16:19:19 про що по мені урон від СБУ 16:19:22 далі не видно що я роблю 16:19:24 начал стріляти я без попадання по гравцю 16:19:22 і далі не видно що пересходила

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
На розгляді.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор надав свою відповідь в даній темі - ТУТ. Ситуація ідентична, тому покарання видано вірно.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі