Відмовлено Влад Уайт // Некомпитентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
Суть скарги: Адміністратор видав варн за причини "Багоюз" під час штурму відбиття нападу на ВЧ.
По-перше, звідки саме адміністратор взяв інформацію що стрільба з ванвея є багоюзом, наскільки нам відомо, то багоюз це таке положення, при якому по людині немає урону і її неможливо вбити, це стосується наприклад недороботок моду, як стрільба з криші з авто, багоюз з авто є офіціально признанним багом керівниками проекту, та надан у відповідний розділ загальних правил ось тут - Ні не форумі, ніде взагалі немає інформації з приводу використання стрільби з цього місця, до того ж, такі місця як я вже зазначав, називаються не "Багоюз" а "Ванвей", Ванвей - це вигідна позиція для людини, в якій він має перевагу в відкритості своє моделі перед ворогом, тобто різні укриття тощо. Це місце не робить мене невбиваємим як наприклад стрільба через кришу, гравці з клану можуть спокійно підійти до мене ближче та вбити мене, або вбити мене використовуючи снайперку. Також треба зазначити, що якщо така справа у нас, чому абсолютно всі гравці клану можуть дозволити собі стріляти наприклад за колони? Стояти за нею, вони можуть повністтю стріляти по всій передній стороні бункеру, при цьому їх модель взагалі не видно, із-за чого їх можно вбити тільки або з такого ж самого ванвею, як використовував я, або наприклад зі снайперки тільки, чому адміністрація не признає це багоюзом, і з чого саме це адмін дозволив собі вирішувати, де у нас на проекті багоюзи а де ні, так як всі багоюзи які є недороботкою моду, і забороненні, повинні бути зазначенні у правилах, а це навіть не багоюз, тому що мене можно було спокійно вбити, я не отримую по факту повну перевагу, як з багоюзом з авто, це лише просто ванвей, ця гра скоріш за все старше адміністратора, звісно тут є такі моменти як різні ванвеї, пікселі та інше, але я чомусь не бачив щоб це було все десь зазначенно в правилах, і щоб карали за те що ти стріляєшь за перегородую наприклад.

Також навіть якщо брати по пункту

9.4 Заборонено використання великих багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також для отримання переваги, збагачення або заради розваги.

В цій ситуації я не отримаю ніяких переваг, це є відкрита щель, щель це є отвір, через який можуть пролітати патрони, інші гравці можуть спокійно підійти та вбити мене там, це просто проста позиція-щель, яка не є недороботкою мода, як зазначенно в пункті 9.4, ця гра сама будується на таких моментах, це все геометрія гри, вона є такою бо гра дуже стара, але геометрія це не є баг, якщо ти не отримуєш перевагу, це проста щіль між двума текстурами, чому я не можу через неї стріляти, що в цьому такого? Яку саме я отримую перевагу? І чому в правилах нічого про це не зазначенно?

Також вважаю що давайти одразу варн за такий спорний момент не дуже правильно, в мене немає жодного покорання за багоюз, тому мені здається що на перший раз, до того ж такий спорний, можно обійтись було б і деморганом, але все одно, я не бачу підтверджень на форумі, що вже стріляти з різних пікселів заборонено. Тому якщо так, мені здається можно ї зменшити покарання.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 02.02.2024

Останнє редагування:

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Ваше порушення полягає саме в прострілі текстур.
Докази надав ГА/ЗГА.

Очікуйте їхню відповідь.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Вітаю.
Ваше порушення полягає саме в прострілі текстур.
Докази надав ГА/ЗГА.

Очікуйте їхню відповідь.
Між текстурами є щілина, з чого ви взяли що щилина = простріл? я не стріляв просто в стіну без колізії наприклад, я стріляв в щілину, і логічно що через неї проходять кулі, і це не дає мені ніяких переваг в плані якогось багоюзу, це не є недороботкую моду чи ще щось, це геометрія гри, і в кінці кінців, просто щелина, яка там і повинна бути, я в реальному житті міг би так само стріляти, це назвається укриття, якщо так, просте укриття що не є заборонною або багом, а просто укриття між двома текстурами з щелиною, через яку проходять кулі, як і у реальному житті.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Також, взявши до уваги ваші слова тут Остається відкритим питання, чому тоді не було покаранно гравців які стріляли за колоннами, це є як раз таки прострілом через текстуру, і на відмінну від мене, в них там немає ніякіх щілей, вони просто стріляють через колону

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Це і є мінімальним покаранням, видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі