Відмовлено Влад Уайт/ Не компетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Адміністратор видає покарання усім крім СБУ, я рахую це як блат, тому що вогонь був відкритий з сторони Томми Шелби, чи по вашій логіці я мав стояти і дивитися як по мені чи моїм соклановцям стріляють? Та також за пг ще раз вам повторю вогонь відкрили СБУ, а адміністратор не побачив порушень
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
Дата походження: 18.09.23

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Тобто від тепер якщо хтось буде стріляти по тобі в зз, то ти маєш стояти і дивитися так? Ти стоїш це уже як пг, ти побіжиш буде як ухід-пг, будеш стріляти у відповідь Пг у вас дуже вдосконаленні правила на сервері ?

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Прошу взяти скаргу на перерозгляд, так як зі сторони СБУ відео йшло 2.50 що уже йде більше норми, тобто повинні були бути тайм-коди, адміністратор як завжди неуважний, нон рп дії, розмова після смерті Адміністратор не побачив, також багоюз стрільба під час анімації через яку не проходить урон (Самі может це провірити)
Обман адміністрації також був присутній зі сторони СБУ( Людина доказувала що вогонь ми відкрили перші поки я не надав докази що це не так)
Дуже хороша логіка зі сторони СБУ, замість того щоб мене витягнути з авто та взяти в кайданки вони бігали за нами та кричали про час та їхню червону зону, я вважаю що якби вони хотіли мене пов'язати то вони би це зробили, а не стояти і чекати поки ми вийдемо і почнеться перестрілка
Щоб в подальшому написати на форум.
Мій офіційний нік на сервері: Такахіро Блащина, а не Тоні Блащина ?

Останнє редагування:

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю шановний гравець.

1. DM in ZZ від СБУ.
Силові структури мають право стріляти по гравцям в зелених зонах, якщо на це є причина.
В даному випадку причина була наступна:
Гравець
Максим Заллужний націлився зброєю на Томми Шелби, той у відповідь його вбив, оскільки була загроза власному життю та життю його колег.

2. DM in ZZ від гравців неоф. організацій.
ОПГ в жодному випадку не має права стріляти або вбивати гравців в зелених зонах, навіть якщо була причина, згідно пункту правил проєкту "7.22".

3. Порушення терміну "PG".
Згідно пункту правил проєкту "7.8", 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
В даному випадку було 4 неоф. vs 3 держ., хоч по правилам мало бути 6 неоф. vs 3 держ.

4. Відеозапис довший норми.
Оскільки витрачається в розгляді час адміністратора (тобто мій час), я вирішив витратити 50 додаткових секунд мого життя на повноцінний розгляд скарги.

5. NonRp Дії.
Дякую за уважність, скарга буде перерозглянута та гравець Деніс Денисович отримає покарання за розмову після смерті.

6. Офіційний Нік Нейм.
Навіть якщо в скарзі вказаний не правильний Нік Нейм, на відеозаписі прекрасно видно правильний та Ваше порушення.

7. Наклип про обман адміністрації.
Я не побачив тут цілеспрямованого обману, оскільки відбувся розсинхрон анімації.
(Візуально анімація персонажа була в лежачому положенні, але він пересувався та зі зброї прекрасно видно дим, гравець який писав скаргу міг просто цього не помітити).

upd. 1:27

Очікуємо відповідь керівництва.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
В тому й суть чому правила не є рівними для всіх? Чому одним можна стріляти в зз бо це їхнє життя, а другим неможна в будь якій ситуації даже якщо на це є причина/провокація.
Та ваше дурацьке правило Пг, яке діє бог зна як, я вам навів приклад: якщо хтось буде стріляти по тобі в зз, то ти маєш стояти і дивитися так? Ти стоїш це уже як пг, ти побіжиш буде як ухід-пг, будеш стріляти у відповідь Пг

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Чому не можна краще та роздумливо розробити правило на рахунок Пг, 2 опг 1 госс це маячня, а 1/1 це уже пг ало де логіка ? 2/1 це не пг а 1/1 пг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі