Розглянуто Влад Уайт/ Оскарження для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
7
Реакції
15
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Адміністратор, видав мені покарання у вигляді бану на 5 днів, по причині образи гравців, я погоджуюся з рішенням адміністратора, та вважаю що я був не правий. Тому прошу вибачення з моєї сторони, але суть в тому що одні згадуючи та оскаючи рідних получають мут(60-360), а мені чомусь за образи гравців видають бан, також на відео зі сторони Зсу чути образи в мою сторону, я погоджуюся що це провокація та він мусив щось відповісти, але на відео ще видно нон рп дії та багоюз( Стрільба з руля під час їзди, та стрільба з вікна де не проходить урон)
Попрошу адміністрацію перевидати покарання на мут 360 або менше, ну або зменшити термін блокування.
За останні місяці це мабуть моє перше блокування за образи гравців, навіть мут я не отримував. Ще раз прошу вибачення та надіюсь на розуміння
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
Дата походження: 21.09.23

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
7
Реакції
15
Бали
6
Коли гравець в сторону дівчини звертається як ( Що ти ***********************************а ) йому видають тільки догану, а не блокування аккаунта, а в мою сторону за Слова (Біч ****************************ий) видають блокування у вигляді 5 днів.
Навіть за оск рідних/Згадування получають мут, я цілком погоджуюсь що був не правий за що я перепрошую (Був на емоціях)
Я й справді не хотів ображати гравців так як багато є хороших та позитивних людей, я зрозумів свою помилку та ще раз вибачаюсь

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Бан буде зміненно на мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі