Максим Грей
L-KARTIER
- Реєстрування
- 12 Вер 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 38
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
- Особистий нікнейм: Максим Грей
- Суть скарги: Так, хлопці, я кажу вам зразу, я спробую добитись правосуддя. Ви адміністратори нове на персонажі, ви, повинні йти назустріч простим гравцям, тобто у нас більше приорітет. По рп ви як суд, тому і прошу бути правильним і честним судом. Я, як лідер клану буду воювати за свій клан, тому і хочу відповісти на великі запитання.
- ПЕРШЕ!!!!!!!!!!!
- Відповім чому я злив общак? Злив тому що на 50% впевнений що клан видалять тому що як я бачу толку від цих жалоб не буде, а не буде тому що всі чомусь хочуть видалити KARTIER, чим вам він мішає? Ближче до теми, скажу так, Влад Уайт неправильно розглянув скаргу, яким боком до моєї скарги стосується «злив общагу»? Ми злили тому що знаємо що ніхто не буде доказувати нашу правоту, нікому це не потрібно. Перше питання, чому коли я подава жалобу на Девілс за дм неділі дві назад, її відмовили тому що Девілс якоби кинули форму про війну між нами, але форма ця була одобрена уже після дм; і її одобрили і аргументували тим, що між кланами війна, але дм був о 18:30, а одобрена війна була в 20:19; тобто, аналогічно цій ситуації, ви повинні і мусите не давати догану клану KARTIER тому що Дімітріус Цезарь передав лідерку 01.11.23 в 13:00, а форму на зміну лідеру я подав сьогодні близько 15:43 години, а подав сьогодні тому що вчора я робив. Так, братан админ, я работал И у меня есть своя личная жизнь, если тебе всё равно, то ты очень интересный, ти повинний ставити Влад Уайт на перше місце ігрока а не те що ти адмін і маєш права, я тобі кажу, по дупі не тільки гравці можуть получати, а й адміни, жду тебе в дс, щоб набрав і поговорили з тобою нормально а не тільки через форум. Мужик чи не мужик, всі ми люди і ми повинні поговорити як мужик з мужиком (Carlos Gray 2767). Я за правоту і Влад, взагалі не одобряю твоє рішення, я був адміном на різних проектах, і знаю як це все працює, тобто не труси мені в розглянь скаргу нормально, я тобі сказав, скільки б років тобі не було б, ти повинен мислити нормально, в розглядати жалоби нормально!!! Я в шоке
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Уайт-Оскарження-рішення-адміністратора.91243/
- Дата походження: 02.11.23