Відмовлено Влад Уайт// Халатно поставився до скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Алоким

Активний
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
102
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Микола Алоким
  3. Суть скарги: Даний адміністратор лояльно відноситься до перегляду скаргИ на форумі !! На мене закинули скаргу за ДМ//ЗЗ те що почав стріляти по машині і по особам які були на території картелю ! По-перше я писав Адміністрації що у мене показало що він ДБ мого соклана вони цього не врахували і дали попередження клану ... і після того я почав стріляти як щоби мені цього не показало я би не відкривав вогонь !!! Тут не я винен що у мене інакша показалась картинка ніж у Андрія Джексона . Дальше у них була їзда Non rp //drive він це також у них не побачив . Дальше я просив їх покинути територію вони не слухали я вічно не буду їм цього повторювати вони проігнорили коли я попросив раз покиньте територію і другий пройшло +15- сек ! Дальше Чути у їхньому ГС що його вбив щей свій Вілк... (( Адміністрація прошу переглянути скаргу і помітити Що з мого ОТКАТУ було добре видно що у низ було ДБ ( Це виглядало з мого боку як напад на соклана + напад на територію . Прошу Адміністрацію добре переглянути Скаргу З повагою ..Микола Алоким ..
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Микола-Алоким-Сергій-Яцишин-дм-зз.110251/#post-488149
  5. Дата походження: 23.12.2023

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор видав покарання вірно, на доказах не чути попередження про 15 секунд.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі