Розглянуто Влад Уайт // не згодний з вердиктом рішення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Уайт
  2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
  3. Суть скарги: 12.09 на мене та моїх друзів була подана скарга за ДМ. Для начала скаргу розглянули та винесли вердикт, потім скарга була знову перерозглянута та винесли вердикт що ми повинні понести покарання за ДМ якого там і не було, і пояснюю чому я не бачу там ДМ з нашої сторони, Ми коли перший раз підїхали до машини попросили відкрити вікна що чітко чути на відео з моєї сторони та зі сторони ,,Постраждалого'', але на прохання відчинити вікна він проігнорував та поїхав далі, ну і на що ми відкрили по йому вогонь. Візьмемо правило ДМ мирних гравців на блок посту: 2. DM мирних гравців на блокпостах.
    Ситуація : Ви захопили блокпост, до вас приїжджає затоноване авто, ви не можете ніяк знати хто знаходиться всередині, вам необхідно підійти до водія та попросити опустити скло, після того, як ви побачили що це мирний гравець пропускаєте його, дозволено відкривати вогонь тільки якщо після вашої вимоги гравець намагається втекти. Тому приблизно така сама ситуація сталася і приблизно в нас, але ми цк авто спинили (По РП процесу це могло би бути що завгодно, Поліція під прикритям, дорожне пограбування і т.д). Прохання відкрити вікно була - гравець проігнорував та намагався втекти - і ми мали повне право відкрити вогонь. І залишається останє питання до адміністрації. Ви коли створюєте нові правила проекту ви їх хоч самі читиєте або запамятовуєте?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...Деня-Райский-13628-Марія-Райська-82434.73894/
  5. Дата походження: 13.09.2023

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Таке рішення виніс я, ви сказали "окна" і почали одразу стріляти

Очікуйте відповіді ГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Скарга розглянута вірно, ви сказали слово "Окна" після цього відкрили вогонь по гравцю. Адміністратор вірно розглянув скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі