Розглянуто Влад Уайт / DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Влад Уайт №59710
2. Особистий нікнейм: Євген Панфілов №113308
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: FamQ
5. Суть скарги: dm
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 07.06.2023 00:50

Останнє редагування модератором:

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
Вітаю.

Попросив відкрити віконце, на мої прохання не відповідав (він обрізав фрапс, нехай надасть повний).
Як тільки наставив зброю, він вийшов з авто, я побачив що клан не ворожий.
Запитав, чому не відкриває вікно, у відповідь почув неадекватні висловлювання в мою сторону.

Забавно, він прикріпив відеозапис з образами, а в кінці ще й зі своїми NRP діями (войс після смерті).
Ну і можна добавити PG, не думаю що цей інтернет-герой (побачивши людину зі зброєю в руках) буде так висловлюватись.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Вітаю.

Попросив відкрити віконце, на мої прохання не відповідав (він обрізав фрапс, нехай надасть повний).
Як тільки наставив зброю, він вийшов з авто, я побачив що клан не ворожий.
Запитав, чому не відкриває вікно, у відповідь почув неадекватні висловлювання в мою сторону.

Забавно, він прикріпив відеозапис з образами, а в кінці ще й зі своїми NRP діями (войс після смерті).
Ну і можна добавити PG, не думаю що цей інтернет-герой (побачивши людину зі зброєю в руках) буде так висловлюватись.
Не дивлячись на мої nonRp дії у вигляді "розмови після смерті" за що готовий понести відповідальність. Не дивлячись на "образи в бік кривдника" за що готовий понести відповідальність у вигляді "мута", я вимагаю щоб кривдник отримав покарання у повному обсязі через свої дії у вигляді DM!!!

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
Не дивлячись на мої nonRp дії у вигляді "розмови після смерті" за що готовий понести відповідальність. Не дивлячись на "образи в бік кривдника" за що готовий понести відповідальність у вигляді "мута", я вимагаю щоб кривдник отримав покарання у повному обсязі через свої дії у вигляді DM!!!
DM - вбивство без причини.
Причина вбити тебе появилась в мене після твоїх образ.
Від моєї сторони порушень не бачу, очікую відповідь адміністрації.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю,

Образи не дають вам право вбивати гравця, для цього ви можете написати скаргу на форумі.

Влад Уайт №59710 отримає покарання за DM.
Євген Панфілов №113308 отримає покарання за Образи + Неадекватні висловлювання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі