Відмовлено Влад Фарбей // Нон рп Держ // Для ГС/ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Влад Фарбей
2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
3.Суть скарги:
Ситуація, що трапилася зі співробітником СБУ у званні «Підполковник», виглядає доволі дивною. Описую все по порядку:
  1. Гравець безпідставно вмикає звукові сигнальні пристрої та розпочинає за мною погоню.​
  2. Виконує таран мого автомобіля.​
  3. Починає посилатися на якісь «правила перевірки документів» та «орієнтування авто», не надавши при цьому жодних підтверджень.​
  4. Після мого запиту показати орієнтування – дістає «нізвідки» документацію. Якщо вона дійсно існувала до цього, прошу надати докази. Також прошу, щоб її показали мені (якщо вона є).​
  5. Використовує інформацію з Discord, що є прямим порушенням правил сервера (п. 5.1.1).​
  6. Жодного орієнтування фактично не було – лише звичайний розшук.​
У зв’язку з цим прошу адміністрацію розібратися в даній ситуації та вжити відповідних заходів щодо зазначеного гравця.​

4.Докази (скріншот/відео): Ютубчик)
5.Дата порушення:03.10.2025

Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
38
Реакції
31
Бали
63
1. Нікнейм гравця: Влад Фарбей
2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
3.Суть скарги:
Ситуація, що трапилася зі співробітником СБУ у званні «Підполковник», виглядає доволі дивною. Описую все по порядку:
  1. Гравець безпідставно вмикає звукові сигнальні пристрої та розпочинає за мною погоню.​
  2. Виконує таран мого автомобіля.​
  3. Починає посилатися на якісь «правила перевірки документів» та «орієнтування авто», не надавши при цьому жодних підтверджень.​
  4. Після мого запиту показати орієнтування – дістає «нізвідки» документацію. Якщо вона дійсно існувала до цього, прошу надати докази. Також прошу, щоб її показали мені (якщо вона є).​
  5. Використовує інформацію з Discord, що є прямим порушенням правил сервера (п. 5.1.1).​
  6. Жодного орієнтування фактично не було – лише звичайний розшук.​
У зв’язку з цим прошу адміністрацію розібратися в даній ситуації та вжити відповідних заходів щодо зазначеного гравця.​

4.Докази (скріншот/відео): Ютубчик)
5.Дата порушення:03.10.2025
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт
Зі сторони гравця (Влад Фарбей 19400) порушень не було виявленно оскільки-це RP процес.
Кожен працівник СБУ прраціє по законодавству яке зазначене на форумі ВРУ(Прошу ознайомтесь що за статті він називав).
Також згідно RP процесу рошук це і є орієнтування по яким працює СБУ.

Приємної гри,та залишайтесь з UG.
//by Мужило

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі