Розглянуто Влад Фернандо / Теплиця / Для О.Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🖤Аркаша Хелл🖤

Я родился что-б вам показать как надо....
Реєстрування
26 Кві 2024
Дописи
104
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Влад Фернандо
  2. Особистий нікнейм: Владюша Сатору
  3. Суть скарги: Вітаю! Шановна адміністрація. Ситуація склалась цілком розумна та без приводів на її відхилення. З гравцем домовились в дс про оренду моєї теплиці на 40 лунок. Гравець приїхав, та як завжди даю вскопану теплицю та прошу її вскопати як гравець буде виходити з теплиці. Ми з ним також прописали та домовились, що після того як він буде йти з теплиці він обов'язково вскопає теплицю. Сьогодні після входу до гри пішов подивитись чи гравець вскопав теплицю, але виявилось що ні. Вважаю, що це просто ***свинське*** відношення... Після того як я звернувся в дс та спробував якось вирішити ситуацію гравець продовжував мене ігнорувати. На мою думку це є обман гравців який повинен каратись 1-3 або ж 3-7 днів. Розсуд ситуації на вашу думку. Хочу щоб скаргу переглядав саме О.Галицький, адже він може переглянути логи та впевнитись, що після здачі теплиці в оренду я в гру не заходив. Зайшов тільки сьогодні зранку та побачив таку картину. Дякую заздалегіть за розгляд скарги ....
  4. Докази (скріншот/відео): тута тута2
  5. Дата порушення: 15.02.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,065
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець отримає покарання у вигляді деморгану, оскільки більшого покарання за дану ситуацію - видавати буде не доцільно.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі