Діма Спортік
Новий гравець
- Реєстрування
- 9 Гру 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Нікіта Фатченко
- Особистий нікнейм: Діма Спортік
- Суть скарги: Я чекав зльоту квартир у новому ЖК Тетріс Хол, зайняв чергу і 3 години стояв чекав. О 21:00 біля мітки почався масовий дм, мене постійно хтось бив, я використовував аптечки, бо в мене знімалося хп, і так аж доки я з першого ряду не опинився позаду черги. Я почав вриватися назад і бити того хто наносив мені шкоду, бо рахую що це не справидливо! Того, хто мене бив, навіть не покарали ніяк, а тільки но почав бити я, мене одразу ж відкинув адміністратор Нікіта Фатченко, наче чекав нагоди, щоб забанити саме мене. Я не потерплю такого відношення до себе від якогось ображеного адміністратора. Я являюся одним із топ донатерів даного проекту і регулярно підтримую його не маленькими сумами. Я розумію, що є певні правила проекту, які не можна порушувати і за які встановлені різні види покарання. Але коли хтось масово їх порушує і йому за це нічого, а мене одразу ж відкидають на 3 доби, то це несправедливість і предвзяте відношення. Я прошу розібратися в даній ситуації та провести бесіду з вище вказаним адміністратором.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.03.2024