Відмовлено Власникам проекту // Нікіта Фатченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Спортік

Новий гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
19
Реакції
3
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Діма Спортік
  3. Суть скарги: Я чекав зльоту квартир у новому ЖК Тетріс Хол, зайняв чергу і 3 години стояв чекав. О 21:00 біля мітки почався масовий дм, мене постійно хтось бив, я використовував аптечки, бо в мене знімалося хп, і так аж доки я з першого ряду не опинився позаду черги. Я почав вриватися назад і бити того хто наносив мені шкоду, бо рахую що це не справидливо! Того, хто мене бив, навіть не покарали ніяк, а тільки но почав бити я, мене одразу ж відкинув адміністратор Нікіта Фатченко, наче чекав нагоди, щоб забанити саме мене. Я не потерплю такого відношення до себе від якогось ображеного адміністратора. Я являюся одним із топ донатерів даного проекту і регулярно підтримую його не маленькими сумами. Я розумію, що є певні правила проекту, які не можна порушувати і за які встановлені різні види покарання. Але коли хтось масово їх порушує і йому за це нічого, а мене одразу ж відкидають на 3 доби, то це несправедливість і предвзяте відношення. Я прошу розібратися в даній ситуації та провести бесіду з вище вказаним адміністратором.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.03.2024

Вкладення

• Знімок екрана (141).png
    Знімок екрана (141).png
    1.2 Mб · Перегляди: 71
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
213
Вітаю!

Шановний гравець, адміністрація намагалась покарати всіх гравців які порушували правила. На відеодоказах адміністратора видно, що Ви били не певну людину, а декількох відразу.
Тому покарання видано вірно.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі