Міша Хант
Поважний гравець
- Реєстрування
- 12 Гру 2023
- Дописи
- 178
- Реакції
- 163
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Вова Гапанович, Іван Громов
- Особистий нікнейм: Міша Чейз
- Суть скарги:
Масові порушення та некомпетентність.
Співробітник НПУ К Вова Гапанович повнісю ігнорує правила, не відігрує "відкрив двері та витягнув громадянина" "заламав руку повів за собою" також відкривання камери в ДКВС і відігровки кайданок. Також серйозним порушенням є
2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн;
2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - попередження/догана/звільнення
Також хочу звернути вашу увагу на гравця Іван Громов а саме тамй код 02:10 (в чаті час 03:31:55) а саме фраза "Петушиную?" Я вважаю що це серйозне порушення статут від гравця який займає посадову особу.
2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана
2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності - покарання - попередження/догана/звільнення
2.22 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ - покарання - попередження/догана/звільнення
Я вважаю що за такі массові порушення правил серверу та статуту НПУ данні співробітники повинні бути звільнені та занесені в ЧСФ. - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 03.11.2024