- Реєстрування
- 19 Тра 2025
- Дописи
- 63
- Реакції
- 3
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця:Вова Набанов(1983) та Даня Набанов(2843)
- Особистий нікнейм:Дмитро Сагайдачний
- Суть скарги:
Я рухався відповідно до правил дорожнього руху, після чого співробітник НПУ різко змістився ліворуч, змушуючи мене виїхати на подвійну суцільну лінію. Після цього він зупинив мене.Я вирішив з’ясувати ситуацію: чому в патрулі з ним перебуває цивільна особа. Як з'ясувалося пізніше — це була озброєна особа, що є порушенням правила 2.24.На моє запитання працівник відповів, що "нікого тут немає", чим порушив правило 2.40 (невідтворення RP-ситуації).Далі він почав мене ігнорувати (2.22) та без (КД)на попередження почав вимагати надати паспорт.Оскільки працівник НПУ повністю ігнорував мене, я вирішив покинути місце. Після цього працівник разом з невідомою особою відкрили вогонь по колесах, а коли я вийшов із авто — відкрив вогонь по мені ( 6.2).Також,якщо від працівника дійсно буде виявлено ДМ попрошу зняти з мене покарання яке видала система.Я прошу звільнити даного працівника з лав НПУ, оскільки його поведінка та знання RP не відповідає нормам. - Докази (скріншот/відео):тут тайм коди:0:20-підрізає,1:00-ухиляється від RP,1:18-1 попередження,1:23-без КД одразу 2,1:42-останнє попередження,при цьому всю розмову ігнорує,2:14-FD,2:27-DM
- Дата порушення:10.10.2025
Останнє редагування: