Зачинено Вова Набанов [1983]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
96
Реакції
29
Бали
21
1. Вова Набанов [1983]
2. Тео Хернандез
3. Я вирішив спровокувати співробітника НПУ, так як чув багато скарг на них. Хотілось глянути це вживу. Людина погналась за мною дала 1 попередження і десь пропала. Далі я поїхав його шукати, знайшовши перевернутим, адмін допоміг йому перевернутись та він одразу ж погнався за мною. Дав ще одне попередження, при чому не повне, оскільки мегафон не договорив фразу до кінця. Після чого не було фрази "Останнє попередження...", а було що у разі непідкори буде відкритий вогонь. Після чого я врізався й став дожидатись цього співробітника, так як було лише 2 попередження і то 1 неповне. Після чого нарешті він доїжджає до мене та кафає. Далі зачитує міранду, яка не співпадає з ухваленою мірандою на порталі НПУ, що вже є порушенням. Далі він заводить мене в кімнату допиту, де показує посвідчення не відігруючі ніякого РП, по типу розвернув людину лицем до себе, або ж просто відпустив зі супроводу та став переді мною й представився. Далі він почав говорити офтопом й погрожувати мені. Після мого прохання повторити, він сказав, що офтоп не використовується під час РП процесу, хоча декілька секунд назад сам говорив. В ІТТ я все ж таки відсидів за непідкору та втечу, аж ніяк не провокацію.
4.

Переподача так як Ілля Репецький закрив через те що фрапс більше 5 хв. Я його обрізав ще й на минулій скарзі й він має тривалість 3:18

5. 09.10.2025

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю.
Ваша скарга не підлягає розгляду.
Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень
Переподайте скаргу прикріпивши Тайм-коди.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі