Розглянуто Вова Нолан /// нрп затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Вова Нолан 6855862
  2. Особистий нікнейм: Максим Дребіт 6753106
  3. Суть скарги: нон рп дії, тобто затримання без перевірки документів, данний співробітник СБУ Д не впевнився в тому що я та сама людина яка їм потрібна, дивитися з 2:58.
  4. По всьому фрапсу, видно порушення кримінального кодексу України , а саме 2.3, 9.3, 3.5, 3.1, 1.6, 8.9, 8.5, 8.4, та порушення закону про СБУ а саме 5.3, 6.2, 6.3, 6.4 , за це все данний гравець Вова Нолан, отримав догану, в згоді буде написана скарга на лідера СБУ Д, за блат, тому що я важаю що догана за порушення 8 статей ККУ та 4 статей закону про СБУ , є дуже грубим порушенням зі сторони співробітника СБУ Д. Також в кінці фрапсу видно що ми з данний співробітником СБУ Д а саме, Вовою Ноланом, поїхали поговорити 1в1, після розмови ми вирішили розійтися бортами, в той же самий вечір мені пише вже минулий Заступник МР Д Матвій Зубкевич, повідомив мені що на мене риють інформацію за сторони СБУ Д , а саме співробітник Вова Нолан. Я хочу щоб данний співробітник СБУ Д був покараний, за всією суворістю. Та також на відео буде видно розпав міжфракційної сварки
  5. 1:10 оплата штрафів
    2:58 затримання
    4:12 початок транспортування
    5:36 прибуття до НПУ Д
    30:24 прохання від затриманого про надання медичної допомоги
    30:31 на слова від затриманого «Мені погано!» відповідь від співробітника СБУ Д Вови Нолана «Нічого страшного»
    31:49 не поважне спілкування в сторону затриманого в офтоп чат (офтоп заборонено в рп ситуаціях в присутності 3+ людей)
    33:27 прибуття МОЗ Д за викликом від Міністра Оборони Влада Будько
    33:27 відволікання співробітником СБУ Д лікарів від надання медичної допомоги затриманому
  6. Докази (скріншот/відео): Докази з переписки , Відео затримання
  7. Дата порушення: 06.03.2025

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Зачиняю від флуду.
Разом з слідкуючим берусь до розгляду.

На розгляді

адм банер.gif

Ілля Макогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,430
Реакції
565
Бали
238
Адреса
[email protected]

Вітаю Шановний Гравець

Гравець "Вова Нолан" вже не є в організації, а також він отримає ЧС

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі