Максим Альварез.
Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
- Реєстрування
- 15 Бер 2023
- Дописи
- 186
- Реакції
- 221
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця: Вова Нолан 6855862
- Особистий нікнейм: Максим Дребіт 6753106
- Суть скарги: нон рп дії, тобто затримання без перевірки документів, данний співробітник СБУ Д не впевнився в тому що я та сама людина яка їм потрібна, дивитися з 2:58.
- По всьому фрапсу, видно порушення кримінального кодексу України , а саме 2.3, 9.3, 3.5, 3.1, 1.6, 8.9, 8.5, 8.4, та порушення закону про СБУ а саме 5.3, 6.2, 6.3, 6.4 , за це все данний гравець Вова Нолан, отримав догану, в згоді буде написана скарга на лідера СБУ Д, за блат, тому що я важаю що догана за порушення 8 статей ККУ та 4 статей закону про СБУ , є дуже грубим порушенням зі сторони співробітника СБУ Д. Також в кінці фрапсу видно що ми з данний співробітником СБУ Д а саме, Вовою Ноланом, поїхали поговорити 1в1, після розмови ми вирішили розійтися бортами, в той же самий вечір мені пише вже минулий Заступник МР Д Матвій Зубкевич, повідомив мені що на мене риють інформацію за сторони СБУ Д , а саме співробітник Вова Нолан. Я хочу щоб данний співробітник СБУ Д був покараний, за всією суворістю. Та також на відео буде видно розпав міжфракційної сварки
- 1:10 оплата штрафів
2:58 затримання
4:12 початок транспортування
5:36 прибуття до НПУ Д
30:24 прохання від затриманого про надання медичної допомоги
30:31 на слова від затриманого «Мені погано!» відповідь від співробітника СБУ Д Вови Нолана «Нічого страшного»
31:49 не поважне спілкування в сторону затриманого в офтоп чат (офтоп заборонено в рп ситуаціях в присутності 3+ людей)
33:27 прибуття МОЗ Д за викликом від Міністра Оборони Влада Будько
33:27 відволікання співробітником СБУ Д лікарів від надання медичної допомоги затриманому - Докази (скріншот/відео): Докази з переписки , Відео затримання
- Дата порушення: 06.03.2025