Розглянуто "Вова Опасний, Юрій Новіков" / "DM, DM Car, DB"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
28
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Вова Опасний, Юрій Новіков
  2. Особистий нікнейм: Олексій Вайнер
  3. Суть скарги: Інкасатори намагалися мене збити коли я був на мотоциклі. Я поїхав запитати нащо вони хотіли зробити це. Я евакуював свою машину, бо коли я був на мотоциклі вони спеціально мене збивали. Вони почали таранити мою машину, маючи інкасаторську машину їм нічого не страшно адже вона майже не ламається. Спитати в них нащо вони це вчинили я не встиг тому вирішив поїхати і запитати задля чого вони мене таранили, коли вони будуть на наступній точці. Але коли вони поїхали по газону і я випадково врізався в них, бо машина не встигла загальмувати через погане зчеплення з газоном ще до цього вони спеціально різко загальмували, вони почали по мені стріляти + на мою думку вони різко зупинились, щоб я в них врізався і була причина по мені відкрити вогонь. Після того як я випадково врізався вони відкрили вогонь по машині, поламавши її і потім спеціально врізавшись в неї.
  4. Докази (скріншот/відео): *Тик*, тайм код 2:08
  5. Дата порушення: 14.08.2023

Деня Тюбикович

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
63
Реакції
45
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Вова Опасний, Юрій Новіков
  2. Особистий нікнейм: Олексій Вайнер
  3. Суть скарги: Інкасатори намагалися мене збити коли я був на мотоциклі. Я поїхав запитати нащо вони хотіли зробити це. Я евакуював свою машину, бо коли я був на мотоциклі вони спеціально мене збивали. Вони почали таранити мою машину, маючи інкасаторську машину їм нічого не страшно адже вона майже не ламається. Спитати в них нащо вони це вчинили я не встиг тому вирішив поїхати і запитати задля чого вони мене таранили, коли вони будуть на наступній точці. Але коли вони поїхали по газону і я випадково врізався в них, бо машина не встигла загальмувати через погане зчеплення з газоном ще до цього вони спеціально різко загальмували, вони почали по мені стріляти + на мою думку вони різко зупинились, щоб я в них врізався і була причина по мені відкрити вогонь. Після того як я випадково врізався вони відкрили вогонь по машині, поламавши її і потім спеціально врізавшись в неї.
  4. Докази (скріншот/відео): *Тик*, тайм код 2:08
  5. Дата порушення: 14.08.2023
Ти за ними їздив таким чином провокував гравців

Олексій Вайнер

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
28
Реакції
3
Бали
6

Деня Тюбикович

Активний
Реєстрування
15 Тра 2023
Дописи
63
Реакції
45
Бали
23
Я ж написав я поїхав коли вони спробували мене збити. Я хотів задати питання. Але вони мене почали таранити
На відео не видно що ви хотіли запитати щось ви просто їздили за ними та мовчали, таким чином провокуючи гравців

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Зачиняю скаргу від оффтопу.

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю,
Гравець Вова Опасний (124290) отримає покарання у вигляді деморгану на 45 хв. за DB + NonRP Drive .
Гравець Олексій Вайнер (6718) отримає покарання у вигляді деморгану на 30 хв. за NonRP Drive.
Гравець Юрій Новіков (126760) отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хв. за DM.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі