Схвалено Вовка Овнкархарт/Bad Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Народження :

Львів - місто, яке зачаровує з першого погляду

1-н з найкрасивіших міст України…

Вова народився у найкращому пологовому будинку Львова “Пологовий клінічний будинок №1 міста Львова”

Близько 12:30 ранку 28 липня 2002 року

Вова жив в достатку, ходив в найкращій садок, ходив на різні секції, та посилено займався спортом

Батько був будівельником, мати працювала в приватному підприємстві

Дитинство:

Вова пішов дуже рано майже тоді коли йому будо 2 роки і 7 місяців. Спочатку він не міг завести собі друзів…

Минув 1 рік…

В нього нарешті з‘явилися друзі. І так в садочку він провів своє дитинство..

Шкільний час:

Вова пішов до 1-го класу….

В першому класі він не може привикнути дуже багато дітей та інше..

2-й Клас:

На початку 2-го класу батько захворіває раком крові…..

Підходив кінец 2-го класу..

Його батьку залишалось жити 2-3 роки. І ось він через 5 місяців повертаєтся додому дожити в мирі….Звичайний день Вова та його батько пішли в парк на годиннику 9:32 вечора, і ось стаєтся саме страшне в житті Вови….Його батька вбили на його очах він дуже запам‘ятав тих людей: то були поліцейський та 2 бандита…..

3-й Клас:

Через декілька днів з початку нового семесту Вова пішов на тренування по самообороні

4-9 класи:

Він все ще займався всі роки спортом та пам‘ятав тей день як вчора...

10-й клас:

Він знайшов дуже поганих друзів це були два бандита… Він почав переймати їхні звички та майже ставав таким як вони, але вчився бо розумів те що якщо не вивчиться то не зможе прикривати своїх друзів…

Кінець 10-го класу… Він почав вживати та підкидати полісменам наркотики які йому давали його друзі«бандити»..

І так він не дуже добре закінчив 10-й клас…

11 клас:

Він побачив того самого поліцейського…

Почав за ним слідкувати.. Зібрав багато інформації про нього. В один вечір він зібрав друзів та викрав його… Вони завезли його в ліс… На улюблене місце Вови, та почався допрос його дуже жорстоко питали били і все таки витягнули з нього інформацію, що том полісмен хабарник та дуже жорсткий поліцейський… Та причина по якій той вбив його батька стала та що той не захтів платити хабар.. Та Вова собі подума хмм.. я тоже таким хочу бути… Минуло вже пів року він не зміг жити з тим що вбивця ходить живим.. Він знову зібрав своїх друзів, вони разом вкрали того самого поліцейського та запропонували йому два шляхи, або вмерти як дівчинка: тобто бути застрелянис, або битися до смерті… Довго думаючи пройшло вже 1,5 години увязнення він вибрав бійку…

І там почалася бійка на смерть..

На вигляд полісмен був не дуже сильним але бився так немов чемпіон боксу, але Вова також на промах вони билися на рівні.. Було дуже багато крові.. І все таки Вова згадав батька зібрав всю злість в кулаці та вдарил прим в голову і той впав…

Вони зразу втікли… А поцісмена знайшли всього в синяках та з численними переломами..

Минув час Вова вже був повністю здоровий після запеклої бійкі…

Але все ще залишалися два бандити які були з ним в нього була адреса їх, але він довго думав їхати чи ні…

І почалося він брав зі злочинців багато грошей так само як той поліцейський але взамін він не садив їх якщо вори відмовлялися, а вбивав…

Почалося літо… Він все ще бере так сказати «хабарі»… Але до цього всього він прикидаєтся звичайною людиной ніхто навіть не можу подумати що він така страшна людина…

Кінець літа… Його зраджують після того коли вони всі зрозуміли, що Вова просто користуєтся ними

Закінчення школи:

Вова зрозумів що хоче вчитися на поліцейського щоб знайти та вбити тих двох злочинців під прикриттям звичайного полісмена..

Юність:

В нього з‘являєтся відчим він не розуміє навіщо мати так зробила.. Але через пів року він з ним налагодив стосунки після того як дізнався зо він працює в НПУ м.Харькова..

Минув рік Вові вже 17 років вони перїжають до Харькова в квартиру нового батька…

Вова постуває до університету, там обирає МВС, та починає вчитися на поліцейського

Він вчився старанно, здавав екзамени майже на відмінно

Закінчення універу, та нарешті кінець шкільним часам

Здавши всі випускні екзамени, він приходить додому давго думає таприходить до батьків та каже:

мамо,тато я здав екзамени, але я вам цього не казав і тільки сьогодні прийшли резулятати

Батьки запитують:

Ну що там давай кажи!

Ну і він їм каже:

Ви не повірите в мене найвищій бал

Він без роздумів пише резюме до ГУНП м.Харькова…

Йому одобрюють, він в захваті...

Багато навчався в академії…

Доросле життя…..

Він звязався знову з не дуже хорошою компанією можна сказати: знову злочинці….

Коли він випустився з академії він почав зразу брати хабарі і не маленькі….

Та підставляв багато своїх конкурентів…

Але все одно його підвищують до ст.Лейтинанта…

Та він стає зам начальником УПП…

В один день у Вова була дуже затяжна погоня, він зловив майже самого багатого злочинця, той почав пропонувати хабаря в розмірі 150000 це мала сума для такого хабарника як він… І він не подумавши зразу відповів 200 000 і розходимось,але ти йдеш один. злоцинець відповів: Ну… добре. Вова зломав всі відео камери,звуко записуючі засоби. Та ще зломав спочатку ніс, а потів вбив 3-х злочинців сам, було багато грошей, наркотиків різних типів більше 18кг...

Наш час..

Вова думав припинити звязки з бандитами та залишити все в минулому. Але це виявилось не так легко, як казала одна людина: «хто вступив на тропу криміналу той вже з неї не вийде», тому він подумав і не зміг припинити кримінальний світ, йому й надалі пришлось співпрацювати з бандитами та жити під прикриттям. Вова служив та мав дуже хороший успіх в роботі, в нього була дуже хорошо репутація в житті кримінальному та в міліцейському. Бандитам було дуже вигідно мати таку людину. В один неввинний день його захтіли придбати для підстави однієї людина, але оскільки в ньоо були дуже надійні зв'язки та вони попередили його що наслідки будуть дуже погані, якщо він погодится… І він погодився, але вже був пфдготовлений продумав всі кроки на перед та цей день настав….Було зібрання людей яких Вова знав в лице зо саме вони повинні його вбити, після зібрання вони почали підготовуватися до його вбивства ,але вони розуміли що не такий простий цей Вова, тоді він не думаючи дістав з прихованого тактичного пояса який був під піджаком мп5 і почалося було дуже багато крові. Та про цей випадок ніхто не дізнався тому що то була закрита вечірка і міліція посадила не винну людину… Кримінальний світ знав про це , тому вони почали обережніше ставитись до Вови. Тепер Вова отримує великі грощі за допомогу різним бандитам , в нього є кар'єра та дуже багато грошей, почувши на смак що таке гроші він почав ні в чому собі не відмовляти, тому й надалі він співпрацює з кримінальним світом та найкращими бандитами в Країні.

Нова Ера…
Після того моменту ще дуже багато змінилось…
Був самий звичайний день Вова був на ділі, а саме був на допросі якогось СБУшника вони вибивали з нього гошей, але той ніяк не піддавався жорстоким знущанням, физним взаємодіям та морального давіння. Пройшла година жорстких мук СБУшника і врешті решт Вова підшив йому чужу справу і закинули його гнити за решітками.
Вечір того самого дня…Вову не покидали одні і ті же думки: «Якщо я стану СБУшником, то в мене буде набагато більше можливостей».
Почався новий день Вова взяв відгул в НПУ, підготував заяву на звільнення, та почав думати як йому туди влаштуватись.
Позвоним своїм кримінальним звязкам та почав діяти.. Вони сіли в чорну машину та виїхали, але навіть ніхто не міг подумати що вони таке скоять, Вова вкрав самого генерала СБУ, а це не вдавалось нікому вже дуже і дуже довго. Завезли вони фого в ліс та він почав говорити:
-я чув що у вас в СБУ не погано платять
А генерал мовчить Вова вдарив його перший раз другий раз, знущався з нього, але все було марно. І тоді в нього з‘явилась ідея, він сів в машину та поїхав, але всім сказав щоб живилися за генералом. Він вкрав його жінку та сина якому було 4 роки, хммм щось я пригадую сказав Вова, так вони і доїхали до лісу. В лісі Вова звязав генерала та почав бити його жінку та говорив: «я не припиню поки ти мене не візьмеш на роботу», а генерал мовчав бо знав якщо прийме його на роботу то будуть дуже погані наслідки..
Хмм не хочеш так, скзав Вова, ну добре тоді переходимо до твого сина, і тут він промовив: «будь ласка…тільки не сина вбий мене, а не його», Вова йому сказав: «Дивись в мене в шприц з наркотичними засобами які вб‘ють твого сина за декілька хвилин, або я працюю у вас, або твій син вмирає..».
І тут генерал каже: «добре я тебе візьму але..», Ха-ха ти думав це так просто, сказав Вова, це не так просто як ти думаєш. Взяв він якісь бумаги, а там було написано що Вова приймаєтся на доволі таке високе звання. Генерал не побачивши підписав… Але все таки вова дуже вдарив його жінку що вона впала в кому
Після того моменту вже пройшло 5 днів Вова був дуже грубим та намагався зробити їх такого характеру щоб вони навіть смерті своєї не боялися. І в ньго це вийшло

Далі буде…

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі