Схвалено Вовка Овнкархарт // NonRp дії + посадив без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
  1. Нікнейм лідера/заступника: Вовка Овнкархарт
  2. Особистий нікнейм: Лайт Ягамі
  3. Суть скарги: Стояв біля кпп та включив емодзі "справлення своїх справ" ніяких попереджень не було та одразу мене затримав. На другому фрапсі тайм код 00:47 сказав, що викличе мені адвоката, тайм код 01:49, сказав що затримав по статті 1.8 - порушення порядку, хоча це стаття непідкорення, тайм код 02:10 сказав щоб я надав паспорт та моя рука звільнена, хоча ніяких відігровок не було, що він звільнив одну руку, тайм код 02:54 сказав що адвокати не виходять на звязок, хоча він навіть не сказав мені, що викликав якихось адвокатів, тайм код 03:27 сказав що викликав адковата 05:55 сказав, що адвокати не виходять на звязок, хоча навіть не пройшло 5 хвилин з моменту викликання адвоката, також посадив мене та ніякої статті за порушення порядку не видав, тоді питання, за що мене було затримано? Прошу покарати даного заступника лідера
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1. Затримання 2 фрапс
  5. Дата походження: 03.11.2023

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Пару хвилин, надам відео - причину затримааня. Спиводу 1.8 - порушення порядку, вибачте запнувся ваше відео - таймкод 2:06 я про це вам сказав , вчора був дуже напружений день. Адвокатів в мережі не було, можна по логам подивитись

Останнє редагування:

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
Вводите в оману адміністрацію. Доказ: Ваші слова: Стояв біля кпп та включив емодзі "справлення своїх справ" ніяких попереджень не було та одразу мене затримав; Опра на ваші оманливі слова 2+ попереджень з боку моїх працівників *Клац* ; + з вашої сторони зрив РП - ви бачили , що у нас код - 5 ( Або навіть багато працівників стоять на парковці.
Ваш фрапс *tap* таймкод 1:06 - Я почав викликати адвоката до вас спиною, тобто ви не могли почути та побачити що я роблю(адміністрація може переглянути мої логи), також вам був визваний приватний адвокат у спец.звязку, причина: Держ.адвокатів немає в області доказ (на форумі в розділі мерія Харкова є доказ , що дана людина приватний адвокат).
Спиводу: тайм код 02:10 сказав щоб я надав паспорт та моя рука звільнена, хоча ніяких відігровок не було, що він звільнив одну руку. Ваше відео *tap* таймкод 1:53 було чути "Звільний руку людини навпроти", але у вас завис мій мікро та не було це чути.

І ще одне - коли ви знаходитесь уже в розшуку, адвокат вам нічим не допоможе(ознайомтесь більш детально з правилами, а ще краще з розділом Державні організації(можна натиснути)

Прохання адміністраціїї переслухати детально фрапс та покарати даного гравця за оски в мою сторону у діскорді ( Сам керівник говорив: Діскорд відноситься до гри.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі