Розглянуто Володимер Котик [464] / Deathmatch (DM), DriveBy (DB), MetaGaming (MG)

• Автор теми Видалений користувач 76641
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Видалений користувач 76641

Гість
  1. Нікнейм гравця: Володимер Котик [464]
  2. Особистий нікнейм: Семпроніо Серо [23015]
  3. Суть скарги: Завчасно прошу вибачення, що в мене нема фрапсу. Знiмав вiдео на телефон як iнцидент почав набирати оберти однiєю рукою, та взаємодiяти з гравцем iншою рукою. Описую ситуацiю повнiстю як вона була.
    1. Початок iнциденту (для контексту): Я спiвробiтник УЗ (машинiст). 1 година ночі. Неробочий час. Згiдно з правилами робочий час триває до 21:00. Тим не менш, я робив декілька нiчних рейсів на поїзді, за моїми щотижневими звітами (тут i тут) видно, що я часто катаю нічні рейси з такими ж звітами як і денні. Мiй персонаж почав голодувати. Я заспавнив свій персональний куплений вертоліт і полетів купити їжу. Купив. Поїв. Ситість повна. Збираюсь назад. Лечу. Паралельно пiдкинув минулого колегу до центра Києва.
    2. Розв'язка iнциденту: Підлітає на iншому вертi людина, не з держ. організації та не з банди. Це Володимер Котик [464]. Запитує спочатку:
      — "Є М4?";
      — я відповідаю "нема" та збираюсь летiти далi.
      Вiн каже:
      — "cтiй" та починає стрiляти в мене коли я вже злiтав.
      Вертолiт не може летiти та падає. Я питаю причини поведiнки.
      Володимер починає оворити, що я:
      — "УЗ, прогулюю робочий час, менi звiльнення". Я кажу:
      — "зараз неробочий час, я лiтав за обiдом, пиши скаргу, це не причина в мене або в мiй транспортний засiб стрiляти".
      Володимер лагодить вертолiт ремкою та знову каже те саме, погрожуючи адмiнами. Я кажду "клич", та роблю те саме зi скаргою на ДМ. Покликав адмiнiв. Двоє прийшли, але звiсно в той момент ДМа вже не було, вони пiшли. Володимер знову каже:
      — "УЗ, прогулюю робочий час, менi звiльнення". Я знову пропоную поскаржитись. Знову стрiляє.
    3. Фiнал iнциденту: Я фiналiзую все фразою "питання в скаргу, я полетiв". На що спочатку вiн таранив мiй верт зi словами "ну i шо", а коли я перелетiв на iнший берег все ж сiв i таки мене розстрiляв. На вiдео видно, що вбивця — це вiн, коли я замовляю скаргу в полiцiю.
  4. Докази (скріншот/відео):
    1. Вiдео №1.
      1. Таймкоди:
        1. 00:00 - 03:00 дiалог про який я писав вище.
        2. 03:00 - 03:04 спроба застрелити ще раз.
        3. 03:04 - 04:58 знов дiалог про який я писав вище.
        4. 04:58 - 05:17 гравець таранить мене.
    2. Вiдео №2. Гравець все вiдео таранить мене.
    3. Вiдео №3. Видно, що мене вбили та хто це зробив.
  5. Дата порушення: 24 листопада 2024 з 00:42 до 01:00.
P.S. Я граю на цьому проектi близько 2-х тижнiв та ще не до кiнця знаю всi правила. Полягаю, що може дiйсно треба було знять форму на час вилазки до магазину i назад. Готовий за це також отримати дисциплiнарне покарання, але не бачив тут нiчого страшного плануючи повертатить назад до роботи, що я i зробив пicля того, як попередив лiдера та слiдкуючого про цей iнцидент, а також поставив вiдео завантажуватись, очiкую на рiшення. Але неадекват також має понести покарання, бо встратив понад годину часу на роботу в лiкарнi з 60 HP та скаргах.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

У зв'язку з тим, що Відеодоказ №1 не доступний, виношу вердикт:
Гравець Володимер Котик [464] отримує покарання: "NonRP Fly" | Деморган 15-30 хвилин; "DB" - Drive By | Деморган 15-60 хвилин
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі