Розглянуто Володимер Тейлор,Максим Миргородський // Прийняли форми

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Залозний

Форумный Герой
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
123
Реакції
156
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Ярослав Кокосін,максим Миргородський
  2. Особистий нікнейм:Томас Рейдж
  3. Суть скарги:на мене була залита скарга за проникнення на теритогрію ДКВС постороннім,Володимер Тейлор розглянув скаргу,та подав форму,прийняв форму спочатку Кокосін потім Миргородський,п.Володимер Модератор(2) він може посадити сам,тоді навіщо він заповняв форму, і чому прийняли форму одразу двоє, із-за ваших ''вибачте недовився'' я отримую покарання,а потім мені кажуть в заявці на Ігр.Помічника що у вас багато покараннь,або на обзвоні на ДКВС мені сказали,Артем Подільский у вас 70 покараннь(було на той час) і ви хочете бути лідером?Я Прошу видалити це покарання(якщо це можливо),Навіщо Володимер Тейлор заповнив форму якщо він сам може написати /jail 3418 60 Порушення правил Ukraine GTA 6.50 [скарга на неоф.орг R- 765]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:05.12.2024

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю, шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт!
Покарання видали вам оффлайн, так як вас небуло у грі мені прийшлось заповнити форму. Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
На разухон вас зрозумів,до вас питання нема,тепер питання до тих людей хто відповід на форму
Вітаю.
Шановний я прийняв форму у молодшої адміністрації бо це входить в мої обов'язки),допомогати молодшій адміністрації.
Очікуємо відповідь від Головної Адміністрації сервера)

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Покарання які були видані повторно, враховуватись до історії покарань не будуть. На жаль видалити їх також неможливо.
Приносимо свої вибачення за незручність.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі