Артемка Залозний
Форумный Герой
- Реєстрування
- 11 Кві 2024
- Дописи
- 123
- Реакції
- 156
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:Володимер Тейлор
- Особистий нікнейм:Тьомка Залозний
- Суть скарги:я подав скаргу на форум,написавши що скарга для ГС ЗГС Неоф,він мені відповів на скаргу,не видавши клану NekoFamQ ні догану ні попередження,хоча там видно що гаражний прострелював колеса Ігору,та послав мене на 3 букви,за стяжки в зз він мені видав по максимуму,мінімально 30 хвилин деморган,максимум варн,за перший раз за стяжки,за те що я не знав про це,видати варн це просто...,стільки порушень від адміністратора,також він заблатив гаражного,я написав на скарзі що гаражний прострелив колеса,за це він не видав дм кар,а тільки написав неадекватні виловлювання,пройшло 15 хвилин як він розглянув скаргу,хоча це не його діло а діло ГС ЗГС Неоф,тому що я на початку скарги написав ГС ЗГС,він досі не видав покарання гаражному,прошу зняти адміністратора з посади,так як він неуважний і некомпетенетний та блатить клан неко
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-388-ГС-ЗГС-Массовий-dm-car-Неадекватні-висловлювання-Нонрп-нік-dm-in-zz.210079/#post-880563
- Дата походження:12.09.2024