Розглянуто Володимир Вінчестер // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Володимир Вінчестер
2. Особистий нікнейм: Ітачі Хліманцов
3. Суть скарги: Некомпетентність та незнання правил зі сторони адміністратора. Адміністратор написав наступне:
Гравець #100335 отримує покарання у вигляді:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.
| Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Хочу звернути вашу увагу на "доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні."
Гравця не було вбито, тому це не є ДМ ЗЗ, звичайним ДМ або ФД це також назвати не можна, тому що була причина відкрити вогонь.
Для тих хто не розуміє що таке ФД:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Адміністратор не знаючи правил видає покарання, я хочу щоб мене випустили з деморгану та надали компенсацію, також до цього будь ласка проведіть бесіду з адміністратором стосовно знання правил проєкту.

Стосовно муту я також частично не згоден, я отримав мут по причині "Неповажне ставлення до гравців", але яке може бути поважне ставлення до людини яка образила мене, мою фаму та мій клан?

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга(тик), покарання(
тик)
5. Дата походження: 15.09.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши скаргу-можу винести вердикт:

Адміністратор видав вам покарання DM GZ,що не є правильним так як по скарзі ваше покарання буде FD in GZ.

З адміністратором провела сувору бесіду,щодо уважності розгляду скарг та видачі покарання.
Вам буде виплачена компенсація за неуважність адміністратора.

З іншими покараннями згодна,вони винесені у межах компетенції та ваших порушень!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі