Розглянуто Володимир Гончар/Неправильний виніс вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Томасино

Шановний гравець
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
65
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Володимир Гончар
  2. Особистий нікнейм: Олександр Цезарь
  3. Суть скарги: Бажаю здоров'я, звертаюся зі скаргою про те, що мені видали покарання "150 хвилин деморгану" виходить більше ніж на того кого я кидав. У перших нон рп діі, що я в стрибку заліз і закрив паркан? або де я стрибав тікаючи? Друге Уход у ЗЗ, за логікою якщо по мені ведеться вогонь я повинен стояти і чекати доки мене прикінчать? Не маючи зброї чи стояти за деревом? Якщо поряд моя робота поряд укриття – врятуватися від смерті я не можу йти туди? Маячня! Третє - ПГ на людину зі зброєю я ніяк не йшов! Я випадково заліз на кришку але я зупинився і не йшов до людини і ніяк не завдав йому шкоди з кулака! Що найцікавіше даний адміністратор виніс два вердикти! Спочатку дав адекватну відповідь "ДМ і Варн людині, яка по мені завдавала шкоди" "І мені хотіли давати деморган на 15 хв за цей спірний момент так як НонРП драйву з мого боку не було! Якщо маючи на увазі що я здавав назад то це вважається за нон рп драйв?Маячня я не перевищував більше 50км я здав назад на пару метрів!Прошу розглянути мою скаргу і винести вердикт щодо цього!Тому що сидіти 3 години абсурд! Якщо я правий прошу видати компенсацию за потраченное время сидя в деморгане!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/cYrMb1h / https://ibb.co/64MXXR0 ( Прошу вибачення другие силки так як юмгур не робить )
  5. Дата походження: 01.04.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скаргу буде перерозглянуто.
З адміністратором буде проведено строгу бесіду щодо видачі покарань.
Вам буде виплачено компенсацію за згаяний час.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі