Арнольдик Бахмутович
Активний
- Реєстрування
- 10 Лип 2023
- Дописи
- 34
- Реакції
- 8
- Бали
- 8
1. Володимир Господарюк
2. Арнольд Голадзе
3. Вітаю, шановна адміністрація! Сьогодні я подаю скаргу на вашого співробітника який зовсім не всіє видавати покарання.
В чаті в нас пройшла така сварка з одним гравцем - Тик (Ось сама сварка)
Потім адміністратор з ніком «Максим Ковтар», видає гравцю який до мене причепився 30хв /mute.
Через хвилину вже сам Володимир Господарюк видав мені 60хв /mute.
Докази покарання - Тик
Так чому мені більше дали хвилин муту? Якщо той гравець також матертвся в vip chat, я хочу щоб цей адміністратор поніс відповідальність за свої дії, і також бажаю компенсацію, а то як видавати мути, а потом казати «покарання буде знято», то ви вмієте, але розумійте, що поки ві перевірите, людина вже відсиділа не засноване покарання.
4. Все у пункті номер 3
5. 24.08.2023
2. Арнольд Голадзе
3. Вітаю, шановна адміністрація! Сьогодні я подаю скаргу на вашого співробітника який зовсім не всіє видавати покарання.
В чаті в нас пройшла така сварка з одним гравцем - Тик (Ось сама сварка)
Потім адміністратор з ніком «Максим Ковтар», видає гравцю який до мене причепився 30хв /mute.
Через хвилину вже сам Володимир Господарюк видав мені 60хв /mute.
Докази покарання - Тик
Так чому мені більше дали хвилин муту? Якщо той гравець також матертвся в vip chat, я хочу щоб цей адміністратор поніс відповідальність за свої дії, і також бажаю компенсацію, а то як видавати мути, а потом казати «покарання буде знято», то ви вмієте, але розумійте, що поки ві перевірите, людина вже відсиділа не засноване покарання.
4. Все у пункті номер 3
5. 24.08.2023