Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Нікнейм гравця: Володимер Гурцев, Олександр Баунти, Артем Сірий
Особистий нікнейм: Олександр Платонов
Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація!
Нижче прикріплю докази на яких від початку видно безпідставний таран та розстріл мого т/з, нанесення йому шкоди без IC причини на це, що вже вважається порушенням DM car, а також чуємо фразу "Ми тєбє покажем гдє ракі зімуют", що можна розцінювати як пряму погрозу мені особисто, оскільки РП прични на це не було, погроза була застосована саме до мене, а не мого персонажу, також у ході розстрілу зі сторони порушників - вони стріляли також й по мені, знову ж, оскільки IC причини на це не було - це вважається порушенням DM, протягом майже усього відеозапису можна почути різні неадекватні висловлення зі сторони вищезазначених гравців різного характеру, від просто неадекватних, до прямих погроз, також мені був нанесений урон, а згодом й вбивство мого персонажу за допомогою транспортного засобу, що є порушенням правила DB, також гравці порушили правило MG, звертаючись не до мого персонажу, а саме до мене без оффтопу, у погрозах, а також під час моєї смерті вони до мене зверталися, також називали мені по імені, враховуючи те, що раніше я їм не представлявся і я сумніваюсь, що вони дізнались цю інформацію по рп можна прийти до висновку, що вони просто прочитали нік, що, знову ж, є порушенням MG, далі звертаючись вже до мого трупа вони чинять NonRP дії, так як у здоровому глузді без якихось захворювань звичайна людина навряд стане розмовляти з трупом.
Вітаю! Гравець ID 145678 отримує покарання : DB /jail 30
Гравець ID 162618 отримує наступні покарання: DM + DMcar + неадекватні висловлювання /jail 150 /pmute 90 Гравець ID 163743 отримує наступні покарання: DM + DMcar + неадекватні висловлювання /jail 150 /pmute 90 Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.