Розглянуто Володимир Залужний/dm

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Токугава

Новий гравець
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
14
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм гравця:володимир залужний
  2. Особистий нікнейм:Кирило Токугава
  3. Суть скарги:просто їхав собі по дорозі нікого не чіпав случайно врізався в поліцейську машину можно було просто дати штраф але мене просто взяли ростріляли
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:27.01.2024

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

Вітаю! На зв'язку Генерал НПУ Дніпра!
Хотів би зазначити що ви вчинили ДТП з патрульним авто і натомість продовжили рух а за законом маєте увімкнути аварійний сигнал і залишити авто в нерухомому стані, також у відповідь на поліцейських відкрили вогонь
Натомість працівники поліції отримають по догані за халатне відношення до своєї посади і використання спец.засобів безпідставно

Очікуйте відповіді від адміністрації

Богдан Стрийський

Західна Україна
Реєстрування
1 Січ 2024
Дописи
301
Реакції
53
Бали
33
Громадянин, було б цікаво побачити повний фрапс, де ви підїжджали і забирали людей, з якими ми спілкувались і виписували штраф, а також чому у вас вже було пробите колесо?

Кирило Токугава

Новий гравець
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
14
Реакції
0
Бали
1

Вітаю! На зв'язку Генерал НПУ Дніпра!

Хотів би зазначити що ви вчинили ДТП з патрульним авто і натомість продовжили рух а за законом маєте увімкнути аварійний сигнал і залишити авто в нерухомому стані, також у відповідь на поліцейських відкрили вогонь

Натомість працівники поліції отримають по догані за халатне відношення до своєї посади і використання спец.засобів безпідставно

Очікуйте відповіді від адміністрації

Ну так він в мене стріляв шо мені потрібно було робить?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі