Відмовлено Володимир Кубарів // Некомпетений ЗЧС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владимир Тархун

Новий гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
24
Реакції
3
Бали
8
1. Нікнейм лідера / заступника: Володимир Кубарів
2. Особистий нікнейм: Джеймс Ярмак
3. Суть скарги:
Зчс, на доказах даної особи видно що я вдарив тайзером свого співробітника хоча на цих же доказах видно що мене почали бити просто так також там були скріншоти як я знаю по скріншотах покарання не видають...
4. Особисті докази (скриншот/відео): Клац
5. Дата походження: 14.03.2023

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Доброго дня,вважаю правильним рішенням занести цю людину в ЗЧС + він вже був в ЧС проекту і навіщо його звідти винесли не зрозуміло.
Ось фіксація,як ця людини крутила без зачитання прав та біля бункера бандитку 1:01 крутить будучи тоді на посаді Полковника,а також ПГ та уход від РП був з його сторони,коли його було доставлено до віділку СБУ для допиту.

Владимир Тархун

Новий гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
24
Реакції
3
Бали
8
Доброго дня,вважаю правильним рішенням занести цю людину в ЗЧС + він вже був в ЧС проекту і навіщо його звідти винесли не зрозуміло.
Ось фіксація,як ця людини крутила без зачитання прав та біля бункера бандитку 1:01 крутить будучи тоді на посаді Полковника,а також ПГ та уход від РП був з його сторони,коли його було доставлено до віділку СБУ для допиту.
Це вже був нон рп так як по рп ми розбили камеру..

Владимир Тархун

Новий гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
24
Реакції
3
Бали
8
Зачитання прав, по нам був відкритий вогонь.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Це вже був нон рп так як по рп ми розбили камеру..
ти за місяць так і не зрозумів шо я тобі толкував…ти телефон розбив в кабінеті,а затримав її біля машини,тобто відео з відеореєстратора.

Плюс знаєте який найбільший прикол в цій ситуації?Що він якраз з Кубарем затримував тоді,а зараз скаргу на нього пише?
Людина перевзулась максимально,хоча це навіть не дивує

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
ти за місяць так і не зрозумів шо я тобі толкував…ти телефон розбив в кабінеті,а затримав її біля машини,тобто відео з відеореєстратора.

Плюс знаєте який найбільший прикол в цій ситуації?Що він якраз з Кубарем затримував тоді,а зараз скаргу на нього пише?
Людина перевзулась максимально,хоча це навіть не дивує
Человек жалоба можна пожизнено він не раз провокував людей НПУ СБУ а потом плакав

Андрій Міллер

01|Центральна Україна.|
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
136
Реакції
52
Бали
31
Доброї ночі шановний гравець!
Взяв вашу скаргу на розгляд.

Андрій Міллер

01|Центральна Україна.|
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
136
Реакції
52
Бали
31
Переглянувши докази
Покарання у вигляді ЧС МВС на 1 місяць було видано вірно
Очікуйте закічення покарання

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі