Розглянуто Володимир Кубарів,Олександр Шевчук//Порушення статуту//НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
8
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Володимир Кубарів
  2. Особистий нікнейм: Антоніос Бандера
  3. Суть скарги: 1,25 пан Володимир Кубарів не відіграв рп,через те, що я потребував допомоги. 1,48-грубе порушення субординації. 4,38-пан Володимир Кубарів почав брати відбитки пальців без адвоката, що є порушенням кодексу України. 5,10 - Олександр Шевчук взяв закрив кабінет і виключив камеру Володимиру Кубаріву, тим самим хотів підставити мене, і тим самим посприяв грубому порушенню. 5,34 не діждавшись адвоката (так я ще був час) почав видавати розшук + грубе порушення статуту ненормативна лексика. 6,03 пан Олександр Шевчук почав звинувачувати в алкогольному сп'янінні.7,00- пан Володимир Кубарів не відіграв рп при посадці в кпз. Прошу адміністрацію звернути увагу, щоб у нас працювали тільки гідні громадяни без взяток і тд!
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 24.01.24

Останнє редагування:

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Вітаю шановний гравець,
Всі дії були відігранні, на сервері можливий росинхрон.
Відповідь від адвоката не надійшла після 3 хвилин очікування.
Ненормативна лексика не несла мету образи та була в оффтоп чат.
На моменті 4:40 було відіграно як було знайдено гравця в базі, АЛЕ гравець не передав паспорт щоб перевірити розшук що є УХІД ВІД РП.
При необхідності всі докази готовий надати адміністрації.
Очікуємо розгляду.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
10
Реакції
8
Бали
3
Вітаю шановний гравець,
Всі дії були відігранні, на сервері можливий росинхрон.
Відповідь від адвоката не надійшла після 3 хвилин очікування.
Ненормативна лексика не несла мету образи та була в оффтоп чат.
На моменті 4:40 було відіграно як було знайдено гравця в базі, АЛЕ гравець не передав паспорт щоб перевірити розшук що є УХІД ВІД РП.
При необхідності всі докази готовий надати адміністрації.
Вітаю шановний гравець, по-перше на відео точно вказано і можна подивитись, що адвокат мав приїхати за 3 хв., однак ви почали дії не до здавшись його. По-друге, вперше чую, що не нармотивна лексика від гравця (навіть оффтопом) такої досяжності є нормальною, якщо це норма хай підтвердить адміністрація, ви розмовляли зі мною і ці слова не могли бути адресовані іншій людині. І по-третє, якщо ви надасте повний фрапс я буду тільки рад, через те, що ви затримали мене афк, коли в мене не було змоги включити фрапс. І да на таймкоде 7.00- ви не відіграли рп при посадці в кпз чи не так?)

І можна писати про ваші порушення ще довго..

Надіюсь адміністрація прийме усі заходи!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі