Розглянуто Володимир Кубарів та Юра Задверняк Ілля Макогон/ Порушення правил судового засідання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
  1. Нікнейм гравця: Володимир Кубарів Юра Задверняк
  2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко 2310
  3. Суть скарги: Був порушений пункт 10 в розділі 2, а саме
    1709314026392.png
  4. 1709314054676.png
    1709314122566.png
    1709314539667.png
  5. Також слід розібрати АДМІНІСТРАЦІЇ докази - які були надані в КП, та відмінити рішення суду і видати мені покарання у вигляді деморгану та догани за Нон-рп коп, там не критичне порушення але воно було(домовленість не в РП чаті а в дс) і сточки зору РП, це дуже страно.
  6. Також слід зауважити, ЩО кримінальна справа писалася по п'яні, тобто не зрозуміло за що мене обвинуватили, пояснюю:
  7. Підозра - https://docs.google.com/document/d/12J_Sk2AdrC1dp-Ez75b5VXsVPDkEjUBU-NSz1So2JHM/edit?usp=sharing написано 60 ст, 62 ст и 63 ст
    1709315189474.png
  8. КП - https://docs.google.com/document/d/11epdwbZBZa8SdQE9BsldjJsYM8-m7bVxUkndY880Ebk/edit а тут написано 60, 61, 62 ст
  9. 1709315216628.png
  10. І виходячи з цієї "кривої справи" на мене, порушуються мої РП права, тобто: статтю 18 ч1 КПКЦУ - тут
  11. 1709315379181.png
  12. Отже, виходячи з цього потрібно відмінити рішення суду та передивитися докази з сторони адміністрації, тому що як я раніше вже казав, там було легеньке порушення(від мене), а саме: домовленість в дс і при відігровці бед копа був не один.
  13. PS: відеофіксація на мене була неповною, тим самим не знаємо що спричинило це.
  14. Докази (скріншот/відео): https://docs.google.com/document/d/12J_Sk2AdrC1dp-Ez75b5VXsVPDkEjUBU-NSz1So2JHM/edit?usp=sharing
  15. https://docs.google.com/document/d/11epdwbZBZa8SdQE9BsldjJsYM8-m7bVxUkndY880Ebk/edit?usp=sharing
  16. https://docs.google.com/document/d/18KD3xp4zkP7wS4KJ7kMGp-6fFlV7OyfW7gl3lrC5thk/edit?usp=sharing
  17. https://docs.google.com/document/d/1zYvoeW4vqJuZlGti6VQknzxkCmGvjLyCic2JAWjs-yg/edit?usp=sharing
  18. Дата порушення: 29.02

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Також хочу додати що порушення були не тільки від мене а від Макогона.
1) Взагалі 0 відігровок, та з точки зору РП як можна так складувати КП?
2) Він був в кайданках і закинутий в машину і від нього не було відігровок стосовну камер тощо, так само як в остальної СІРОЇ МАСИ яка мене судила.
Тому уважно передивіться фрапс який в криміналці

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю шановна адміністрація та гравець.
Надаю відповідь.
На рахунок інкремінованих вам статей згоден,від мене є помилка а саме у Підозрі написана стаття '62" замість "61" але це помилка яку ви могли оскаржити на попередньому судді,або апеляційному в який ви подали "апеляційну заяву" який відбудиться завтра о 21:00 відповідно якого рішення суду першої інстанції може бути змінено/анульовано.
На рахунок повістки,шановна адміністрація надаю доказ повної переписки з особою тут де видно час вручення повістки о '20:43" а не "21:43".
Не розумію чому ви вирішили писати скаргу на форум якщо могли б висунути ці притензії на судді.

Відповідно доказу з кримінальної справи: Відео

на тайм коді з 3:36 по 4:44 бачимо порушення "Правил BAD COP" а саме:
2. На вчинення ваших "темних" дій потрібна IC причина. | JAIL 90 хвилин
Додатково:
Всі незаконні дії мають відбуватись виключно у прихованих місцях, де немає вуличних камер та сторонніх гравців. В іншому випадку до вас можуть бути застосовані ІС стягнення (догана / звільнення / суд і тп.)
До даного правила також входить обшук особи на наявність диктофона/відеоспостереження та інших пристроїв. При будь-якому звільненні/хабарі необхідно відіграти знищення всіх доказів арешту.

Гравець Максім Котигорошко не провів обшук двом громадянинам,та робив це біля ГУНПУ Дніпра що є порушенням.
По вашому 10 пункту, вам у ордері та КП були вказані правильні статті також на судді були всі статті не одноразово повідомленні.

Тому бачу лише своє порушення у підозрі де написав трішки не ту статтю за що приношу вибачення. Але судили по вірним статтям.
Вважаю що ситуацію з статтею та притензією на рахунок повістки можна було б вирішити на суді!

Шановна адміністрація хотів би зауважити що гравець намагаєтья обманути адміністрацію підробленим скріншотом з "ДС'.

Дякую за увагу

Очікуємо відповіді адміністарції

Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
987
Реакції
547
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
Переношу скаргу у відповідний розділ.

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю шановна адміністрація та гравець.
Надаю відповідь.
На рахунок інкремінованих вам статей згоден,від мене є помилка а саме у Підозрі написана стаття '62" замість "61" але це помилка яку ви могли оскаржити на попередньому судді,або апеляційному в який ви подали "апеляційну заяву".
На рахунок повістки,шановна адміністрація надаю доказ повної переписки з особою тут де видно час вручення повістки о '20:43" а не "21:43".
Не розумію чому ви вирішили писати скаргу на форум якщо могли б висунути ці притензії на судді.

Відповідно доказу з кримінальної справи: Відео

на тайм коді з 3:36 по 4:44 бачимо порушення "Правил BAD COP" а саме:
2. На вчинення ваших "темних" дій потрібна IC причина. | JAIL 90 хвилин
Додатково:
Всі незаконні дії мають відбуватись виключно у прихованих місцях, де немає вуличних камер та сторонніх гравців. В іншому випадку до вас можуть бути застосовані ІС стягнення (догана / звільнення / суд і тп.)
До даного правила також входить обшук особи на наявність диктофона/відеоспостереження та інших пристроїв. При будь-якому звільненні/хабарі необхідно відіграти знищення всіх доказів арешту.

Гравець Максім Котигорошко не провів обшук двом громадянинам,та робив це біля ГУНПУ Дніпра що є порушенням.
По вашому 10 пункту, вам у ордері та КП були вказані правильні статті також на судді були всі статті не одноразово повідомленні.

Тому бачу лише своє порушення у підозрі де написав трішки не ту статтю за що приношу вибачення. Але судили по вірним статтям.

Шановна адміністрація хотів би зауважити що гравець намагаєтья обманути адміністрацію підробленим скріншотом з "ДС'.

Дякую за увагу

Очікуємо відповіді адміністарції

цікаво як саме підроблений скріншот?
Якщо завтикав - відповідай а не відмазуйся

1709321531674.png
1709321548646.png
1709321583571.png

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю!
Відповідно відео,скоріш за все у вас час на компютері йде на годину вперед,або невідомо чому у вас такий час.

Очікуємо відповіді адміністрації

Максім Ломбардо

Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю!
Відповідно відео,скоріш за все у вас час на компютері йде на годину вперед,або невідомо чому у вас такий час.

Очікуємо відповіді адміністрації
Так, там на годину вперед йде, але, не зважаючи на це - навіть з часом на -1 не пройшло кд 24 години, тому порушення на вашому боці.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,297
Бали
253
Вітаю, гравець який видавав вам повістку в суд запізнився на 10 хвилин, що не є грубим порушенням, далі ви написали під пунктом 5, що "домовленість було не в рп чат, а в дс", якщо ви мали на увазі, де вас повідомили про ваші порушення і видали повістку в суд, по іншому це ніяк не зробиш окрім діскорду, як у грі не можна передати певні файли, пункт 6,7,8,9,10 ви написали "І виходячи з цієї "кривої справи" на мене, порушуються мої РП права, тобто: статтю 18 ч1 КПКЦУ", вам надали усі статі які ви порушили, тільки вони відрізнялись в Підозрі і КП, як вам підполковник надав відповідь ви це можете оскаржити на апеляційному суді який повинен бути сьогодні в 21:00
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі