Відмовлено Володимир Металевий *********************************** руського міру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

wwpw88

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
3
1. Ім'я адміністратора: Володимир Металевий
2. Особистий нікнейм: Андрій Бонов
3. Суть скарги: адміністратор Володимир Металевий замутив мене на 240хв за то що я захистив Українську мову, і засудив російську(думаю обяснення цьому не потрібно), я в свому повідомллені написав що всі хто спілкується руської мовою вафледрони(не мат), він мене замутив за Розпал Міжнаціональної ворожнечі, тобто на його думку потрібно мутити людей за то що засуджуть московію і їхню мову.Адмін Володимир Металевий повів себе як паршивий сепаратист з донбасу, я вимагаю щоб з ним провели виховну бесіду і об яснили що росіяни не є нам ніякі друзі як він собі думає і те що між нами є ворожнеча це повністю логічно, і також вимагаю зняття муту!!!
4. Докази: (скріншот/відео)
5. Дата: 04,11,2023

Вкладення

• 148888.png
    148888.png
    3.7 Mб · Перегляди: 83
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
43
Реакції
8
Бали
11
1. Ім'я адміністратора: Володимир Металевий
2. Особистий нікнейм: Андрій Бонов
3. Суть скарги: адміністратор Володимир Металевий замутив мене на 240хв за то що я захистив Українську мову, і засудив російську(думаю обяснення цьому не потрібно), я в свому повідомллені написав що всі хто спілкується руської мовою вафледрони(не мат), він мене замутив за Розпал Міжнаціональної ворожнечі, тобто на його думку потрібно мутити людей за то що засуджуть московію і їхню мову.Адмін Володимир Металевий повів себе як паршивий сепаратист з донбасу, я вимагаю щоб з ним провели виховну бесіду і об яснили що росіяни не є нам ніякі друзі як він собі думає і те що між нами є ворожнеча це повністю логічно, і також вимагаю зняття муту!!!
4. Докази: (скріншот/відео)
5. Дата: 04,11,2023
есть русскоязычные украинцы,не бери пример реально с русских которые нас судят,нет плохой нации есть плохие люди,и за язык разбиратся это бред! (админ все правильно сделал ) (захистив украинськ мову на украинском проэкте

wwpw88

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
3
есть русскоязычные украинцы,не бери пример реально с русских которые нас судят,нет плохой нации есть плохие люди,и за язык разбиратся это бред! (админ все правильно сделал ) (захистив украинськ мову на украинском проэкте
можливо для тебе є хороші руські, но для мене ні. Я не забороняю спілкуватись на руській мові, але кожен як ти кажеш рускоязичний українець має знати свою рідну мову і мати її в пріорететі тому що мова це кров нації, чомусь поляки, німці, французи і тд не спілкуються по руські тому що вони є мають свою державну і їм не тре інша, як правило таким як ви рускоязичний не дуже важливе майбутьнє нашої держави(не всім), тому так я засуджую руську мову і важаю що в Україні мають спілкуватись тою мовою яка затверденна законодавством!

Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
43
Реакції
8
Бали
11
люди самі вибирають який говорити, а ти написав "розпал", якщо ти говорив російською з початку війни і ти перейшов на укр то не змушуй або говорити щоб переходили на укр мову, їм вирішувати

wwpw88

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
3
люди самі вибирають який говорити, а ти написав "розпал", якщо ти говорив російською з початку війни і ти перейшов на укр то не змушуй або говорити щоб переходили на укр мову, їм вирішувати
я ще раз повторюю я нікого нічо не змушую, я пишу як би було правильно ,вибір і так за ними, а я говорю Українською все життя і якраз ніколи не переходив

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

На нашому проєкті не заборонена російська мова, також хотів би зауважити, що в гарячих точках є хлопці, які розмовляються іншою мовою. Тому порушень зі сторони адміністратора не зауважено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі