Відмовлено Володимир Міллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Володимир Міллер
  2. Особистий нікнейм: Анальгін Буданович
  3. Суть скарги:
    Адмінстратор видав мені покарання :

Порушення правил Ukraine GTA 6.36 :
    6.36.
    "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Я не згоден з покарання оскільки я не зливав не адміністрацію ,не гравця,не фракції ,не клану(общаку теж).
    Я думаю що це через
    скаргу на клан 19KENT99 ,де я розписав повністю за що треба видавати ,спочатку адміністратор не хотів давати покарання клану ,але я написав скаргу на адміністратора форумі ,де він подумав і видав догани.

Прошу зняти покарання оскільки я ні кого не зливав,від мене було написано на гравця Ярик Кент тільки 2 скарги.я не вважаю що це злив.Цей адміністратор чомусь тіки клану 19KENT99 затримує покарання.Це була на 3 догана яку пожу видавати ГС Неоф/ГА/ЗГА.Просто всім кланам покарання за скаргу видається через 1-2 або години або в той день після розляду наприклад:

INFINITI
    скарга

KARHART
    скарга

xxxx
    скарга

Phoneix
    скарга

Але чомусь клану 19KENT99 видали аж після скарги на адмінстратора.Після
    скарги на адміністратора ,в приватних повідомленнях після спілкування у мене склалось враження що адміністратор не мене образився (докази з пп надам ГС Неоф/ГА/ЗГА).

Ще раз прошу розбану!!!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    скаргу

скаргу на адміністратора

INFINITI
    скарга

KARHART
    скарга

xxxx
    скарга

Phoneix
    скарга

ПП надам ГС Неоф/ГА/ЗГА

5. Дата походження: 23.02.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Вам пояснювали в даній скарзі стосовно ситуації з видачею покарання клану.
Ви отримали покарання через те, що ваші скарги, які ви відправляли на гравців, були з певними некоректними моментами, а саме благали вести відеофіксацію гравців, які перебувають з вами в клані, до початку ваших сутичок між гравцями з ворожого клану.
Це чітко видно на початку та в кінці цього відео. Також ви неодноразово писали в особисті повідомлення ЗГС неофіційних організацій, чи видадуть покарання клану 11KENT99, що також є підозрою на те, що ви цілеспрямовано хотіли завдати шкоди клану.

За видачу покарань клану 19KENT99, ми разом з адміністрацією переглядали ваші скарги та уважно їх аналізували – на це потрібен був певний час, після чого було вирішено, про видачу покарання клану та стосовно вас що була спроба зливу клану/гравців.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі