Павло Буданович
𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
- Реєстрування
- 12 Жов 2024
- Дописи
- 203
- Реакції
- 212
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Володимир Міллер
- Особистий нікнейм: Анальгін Буданович
- Суть скарги:
Адмінстратор видав мені покарання :
Порушення правил Ukraine GTA 6.36 :
6.36."Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Я не згоден з покарання оскільки я не зливав не адміністрацію ,не гравця,не фракції ,не клану(общаку теж).
Я думаю що це через скаргу на клан 19KENT99 ,де я розписав повністю за що треба видавати ,спочатку адміністратор не хотів давати покарання клану ,але я написав скаргу на адміністратора форумі ,де він подумав і видав догани.
Прошу зняти покарання оскільки я ні кого не зливав,від мене було написано на гравця Ярик Кент тільки 2 скарги.я не вважаю що це злив.Цей адміністратор чомусь тіки клану 19KENT99 затримує покарання.Це була на 3 догана яку пожу видавати ГС Неоф/ГА/ЗГА.Просто всім кланам покарання за скаргу видається через 1-2 або години або в той день після розляду наприклад:
INFINITI
скарга
KARHART
скарга
xxxx
скарга
Phoneix
скарга
Але чомусь клану 19KENT99 видали аж після скарги на адмінстратора.Після скарги на адміністратора ,в приватних повідомленнях після спілкування у мене склалось враження що адміністратор не мене образився (докази з пп надам ГС Неоф/ГА/ЗГА).
Ще раз прошу розбану!!!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
скаргу
скаргу на адміністратора
INFINITI
скарга
KARHART
скарга
xxxx
скарга
Phoneix
скарга