Зачинено Володимир Панчук // Bad GOV

Дмитро Хасан

Активний
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
19
Реакції
4
Бали
3
Глава-1. дитинство є дитинство.
Володимир Панчук- Народився 2 вересня 2000 року у місті Чернівці,у сім'ї суддів Григорія та Оксани, як і всі малі діти Володимир ходив до садку де він боявся свого оточення тому у дитячому садочку він не дуже контактував зі своїми однолітками та зазвичай грався сам.Володимир ріс ріс та заводив собі гарних товаріщів, но у Володимира був найкращий друг Ростислав Михалик з яким він навчався в одній школі та разом вчилися за партою, вони ходили гуляти розважалися,практично усе дитинство він проведе з ним.
Володимир дуже був досить здібною дитиною та гарно навчався, але бували такі події коли над Володимиром знущалися його Однокласники і іза того що батько Володимира був судею Одноксланики над ним знущалися
- Що ти мажорчик богатого батька, твій батько вже всіх встиг посадити? - Каже йому однокласник.
-Тебе мій батько забув посадити . - Відповідає наш Володимирко.
- Зараз ти в мене получиш за такі слова . - одноксланик дає йому по лецю та бере рюкзак Володимира і висипає всі зошити книжкі йому на голову.
Його друг Ростислав хотів йому допомогти щоб Володимира не ображали а в відповідь Володиимир казав Ростиславу що не потрібно ми так шутимо
Так ще юний Володимир заробляв собі дитячі травми.
Володимир жив дуже багато навіть сказати розкішно, у його батька було дві Дачі під містом та 3 квартири в центрі міста та 2 розкішних машин ,а знаєте як батько Володимира цього всього добився?Батько Володимира був судею та заробляв дуже велики гроші,звичайно не законою дорогою,але Володимирко не знає як і чим заробляє його батько, його батько завжди казав.
-Коли ти будеш дорослий зрозумієш як потрібно заробляти в нашій Державі,сказав батько Володимира
Іза того що у Володимира було складне дитинство в школі він стає дуже закритою та недоступною дитиною но він завжди гарно дружив з Ростиславом
і один раз Ростислав запитує у Вови.
-Чому ти не хочеш познайомитися з Дариною? спитав Ростислав.
-Ходімо зімною я тебе з нею познаймлю. сказав Ростислав.
-Ні вибач, мені потрібно іти по справам,вибач завтра зустрінемось! сказав Володимир.

Голова-2. чим Старше тим глупіше стаєш
проходе час.
Володимир сидить на фізеці та переписує в зошит задачу
-Хто буде іти до дошкі та розвязувати задачу №314? спитала вчителька.
Володимир протягує високо руку та просить щоб його визвали
-Володимир, у тебе гарні оцінкі я знаю що ти дуже добре знаєш цю тему, відповіш в наступній раз. сказала Вчителька
і так продовжується кожний день, та Володимир стає гірше вчитися,Вова потрішкі забуває за навчання.
Володимира з'являється нові пріорітети, більше часу приділяє ком'пютерним іграм та починає вбивати свій час у них.
та Ростислав запитує у Володимира.
-ідеш зімною сьогодні випити стрішке? спитав Ростислав
-Ні дякую у мене справи потрібно допомогти мамі. сказав Ростислав
Минає час, але дитяча травма все ще турбує Володимира.
лунає день за днем та Володимир стає старше.вже на носу випускний
Але хлопчина повертаючись до дому з тренування , каже матері,
- Мамо, в мене проблеми з оцінками що мені робити? допоможи мені будь ласка.сказав Володимирко
після чого Оксана матерь Володимиира розповіла це батькові після чого батько провів бесіду з Володимиром
Володька, я розумію, що у тебе бажання не має вчитись, але це потрібно на даний час та в майбутньому, спробуй перетворити через не хочу, та спочатку початися вчитися як раніше . сказав батько
Володимир не придав цій розмові призначання.
Навчання вже закінчується та у Володимира лишається ті же самі оцінкі, та після чого класний керівник Володимира набирає матерь та розповідає сітуацію мамі Володимира
після чого батько взяв сітуацію в свої рукі та приходе до класного керівника та передає конверт з грошима тим саме вирішує сітуацію
Ростик, уяви сітуацію , мені ця дурнувата класуха поставила гарні очінки оцінки, яж казав вона справді дурна на голову - Розповів Володимир Ростиславу.
-Можливо твій батько якось поговорив з класухою та домовився з нею. сказав Ростислав
-Можливо так, але я пишаюся тим що у мене такий батько, я хочу піти по його стопам та стати таким як він. сказав Володимир
день за днем проходе місяць.
і вже настає день Випустку
Батько дарує квартиру у Київі тому що Володимир збирається туди переїхати бо в маленькому містці Чернівці це має чому залишатися, тим самим Володимир дуже радіє
пройшло 2 дні.
та Володимир приходе до ресторану де має відмити випускний але з думками у його голові він не хотів туди іти бо через відношення деяких однокласників до нього,
але він переміг свої думки та сештакі пішов на випускний
приходе Володимир до ресторану та бачить тих самих задірів які зробили йому травму
підходить до нього один Однокласник який саме більше його ображав та при всіх каже
-о подивіться який прийшов до нас мажор. сказав однокласник
-можливо це ресторан твого батька? не буду над тобою насміхатися бо ти ще нас вигнеш ахахах.сказав однокласник
очі Володимира накіпились кровью і його лодонь перетворилась в кулак після цих слів Володимир ударив свого однокласника той упав та сказав йому
-слідкуй за своїми словами або отримаєш ще пару ударів. сказав Володимир
після цих слів у Володимира все в голові перевернулось та він себе відчув справжньою людиною у якої не має травм
та всі його обідчикі попросили вибачення перед ним та далі почали гарно відмічати випускний.

Голова-3 Доросле та самостійне життя.
Володимир не знає куди далі рухатися і куди поступати, Батько вирішив це питання, потім Володимир поступає в Київі на юриста та переїжає в місто Київ
приходе час
та матерь Володимира телефонує йому
-Як там твоє навчання, Володька? cказала матерь.
- та все по тихеньку виходе.сказав Володя чути по переду звук клацання мишкі та звук стрилянини у грі.
-матерь почала повишати тон до Володі та казати йому
- з тебе вийде гарний та пунктуальний юрист!сказала матерь
Володимир сказав
-Ма! не потрібно кричати все буде добре
проходе 3 дня
та у Володимира починаються проблем, але завдяки грошей батька,який сам вже навчився заносити,але Володимир не важає що це хабар а просто подяка та домовність і повага
приходе час
та Володимеру вдалося закрити грошима сесію та поїхати на літні канікули до Чернівців
проходе неділя і Володимир уже в Чернівцях
він позвонив свому другу Ростиславу та захотіли в барі відмитити закінчиння сесії пішли вони в бар та Володимир каже
-скоріше за все після закінчення університету я хочу піти до Академії Служби Безпеки Україні та служити і охороняти безпеку цивільних осіб! заперечує Володимир
-з тебе вийде гарний співробітник СБУ я бажаю щоб ти добився свого мій друже!-сказав Ростислав
та після чого чокнулися стаканами пива і випили

Галава-4 Добити свою мрію..
після закінчення університету завдяки грошам Володимир закінчує на червоний деплом та вирушає далі
його в планах було піти в Службу Безпеки Україні но було одне НО
він не хотів іти на маленьку посаду та після чого хотів поговорити зі своїм батьком
приходе Володимир до батька та каже йому
-тато я хочу піти до СБУ та там працювати але я не хочу якось на маленьку посаду я хочу вже бути на великій посаді.сказав Володимир
-синку, я поговорю з одною людиною та постараюсь щось зробити.відповів батько
-а як ти це маєш владнати? запитав Володимир
-мене дуже поважають і я думаю що ти будеш тим ким хочеш синку.відповів батько.
та Володимир з гарним настроєм пішов спати
проходе 3 дня та іде гуляти з Ростиславом
і Володимир сказав
-мій батько поговорив з одним з СБУ та поставлять мене на хорошу посаду.сказав батько
-Вова, ти розумієш що не за просто так? запитав Ростислав
-я не розумію про що ти. сказав Володимир
-Твій батько скоріше за все дасть хабар кому потрібно і все владнають.
і Володимир зрозумів до кінця що в цій державі все можна купити
приходе додому до тата та Володимир питає
-тато ти дав хабар полковнику СБУ щоб мене приставити на хорошу посаду? запитав Володя
-так... синку зрозумій що все можна купити і потрібно з цим смиритися.. відповів тато
і приходило день за днем
пройшов місяць
і та розмова з татом і полковником була догорівна

але проблема була в тому що треба було переїхати в Дніпро щоб там працювати в своїй улюбленій роботі
та Володимир продав Квартиру і переїхав в Дніпро там він купив собі квартиру та гарну машину

Голова-5 Мрія збулась..

пройшло пів року Володимир пройшов фіз підготовку та Екзамен до вступу в СБУ міста Дніпра
Володимир дістав своєї цілі та став на посаду Керівник підрозділу Альфа
після цього Володимир мав свій власний кабінет велику зарплату але чогось йому зарплата не подобалась і він хотів все більше і більше
але при тому що у нього була заробітна плата 50 тисяч гривень
і він думав як це все добитися
він ловив злочинців
гарно виконував свою справу та роботу підрозділу Альфа
і одного разу Володимеру звоне тато
-Привіт синку як у тебе справи? питає батько
-Привіт, у мене все добре дуже великий завал на роботі. відповів синку
-Зрозуміло. відповів батько
пройшло 2 неділі
одного разу Володимиру дуже дістало що йому не хватає грошей і цю сітуацію розповів батьку
батько не чим не зміг допомогти окрім передати сину 150 тисяч грн
але йому теж то було за мало
так летіло день за днем і одного разу
на спец операції коли Володимир затримував злочинться, злочинеться предложив хабар Володимеру, Володимир після цьої спец операції вирішив брати хабарі та лишатися в тіні
наданий час Володимир працює в СБУ міста Дніпра та далі виконує свої дії і отримує великі гроші
все ж такі його мрія збулася і він став таким же як його тато.

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Немає оформлення тексту, фото.
Зачинено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі